IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

Paljastus!Tiistai 20.05.2008 14:44

Minulla on Irc-galleriassa (piilossa) kuva jonka järjestysnumero on 11716. Lisäsin juuri kuvan jonka järjestysnumero on reilut 82 miljoonaa.

Liityin irc-galleriaan heinäkuussa 2001 jolloin täällä oli ehkä 2000 käyttäjää. Useimmat tuntuivat vaan käyttävän tätä sivustona jonne laittaa kuva/kuvia että voi sitten jaella linkkiään Kissin chatissa.

Kissin chattia ei ole moneen vuoteen ollut. Ja muut chatit eivät vastaa sitä. Muissa chateissa on sama tylsä juntti vakiporukka. Kissin chattiin useimmat osallistuivat koulutunnilta/töistä käsin. Siksi se oli vähän kuin baarit, ei koskaan tiennyt keneen törmää.

Kiinnostaisi tietää montako Kiss-vauvaa maassa on. 1998-2001 tuntui useimmat suhteet (ainakin noin 15-20-vuotiailla) alkavan Kissin chatista. Jos 3% vauvoista jotka syntyi 1998-2003 on Kiss-vauvoja niin se tekee 9000.

Irc-galleriavauvoilla menee kauan että kirivät tuon. Ilmapiiri on erilainen. Hakuehtoja löytyy, väkeä löytyy, vaikka mitä vimpainta löytyy, mutta ilmapiiri on vähän sama kuin joku jossain juttelis kaveriesa kaa salaisessa loosissa. Ilmapiiri johtaa siihen että lähestymiset on parhaillaan tasoa "kiva kissa sulla" ja sitten useimmiten juttelu hiipuu vähitellen. Vaikka molemmat ois kiinnostuneita toisistaan. Toisaalta jos se toinen ois ekana laittanu että "hei lähe mun kaa tivoliin" niin se toinen ois saattanu pitää sitä hulluna tms. Mennä nyt kaverienkaajuttelusivustolla tollasta sanomaan suoraan puskista.

Treffisivustoilla taas romanttissävyinen lähestyminen on se normi. Jolloin kukaan ei juurikaan ajattele uskaltaisko sitä ees sanoo mitään. Enemmistö kiinnostuksista nousee pintaan. Tämä johtaa siihen että naiset saa useita ehdotuksia päivässä. Se johtaa siihen että useimmat naiset löytää suhteen 1-2 kuukaudessa.

Ero suhteen löytämiseen Irc-gallerialla ja treffisivustolla on sama kuin menis puistoon istumaan ja menis baaritiskiin eteen istumaan. Toinen vaan toimii paljon paremmin. Vaikka molemmissa vain istutaan. Ja vaikka ois samat vaatteet ja meikit päällä, toinen vaan toimii paljon paremmin.

Hiukan ilmapiiriä muutti täällä se että nyt voi laittaa onko sinkku vai mikä ihme. Mutta ei tästä silti tule kuin marginaalinen deittailupaikka. Parhaimmillaankin kuin kuntosali. Hiukan parempi kuin puisto mutta kaukana baarista.

Ja kun baareja on olemassa, miksi puistoissa tai kuntosaleissa pitäiskään olla baarimeininki.

Sain pientä vihiä siitä että kyllä tätä jo käytetään deittisivustona. Laitoin eka zoukkina herutussäädykseni että kihloissa (kahvinkeittimen kanssa tottakai). Vaihdoin että sinkku, niin 2 min päästä eräs samalta paikkakunnalta oleva eksyi profiilini vieraskirjaan. Eikä kyse ollut siitä että just loggauduin, olin ollut loggautuneena pari tuntia. Eli selvästi VIP joka selailee oman paikkakuntansa sinkkumiehiä. Metsästäjättäryys on kaunis asia. Ne jotka haluaa parasta selaavatkin vaihtoehtoja ja valkkaavat kiinnostavat jatkoon ja rupeavat jatkotoimenpiteisiin, vähän kuin telkkarin tosi-tv-ohjelmissa, askel askeleelta kohti multihuipennusta. Ei niin että niistä muutamasta yrittäjästä ottavat sen joka on vähiten huono. Idiootit tekee noin.

Ite selaan noita omia yhteisöjäni 1-2 kertaa kuussa. Ei siis kiinnosta sellanen jolla on ok ulkonäkö, useilla naisilla on, vaan sellanen jonka kanssa ois jotain yhteistäkin. Melko miespainotteisia yhteisöni ja harvoja kiinnostavia naisia siellä koskaan näkyy. Joskus kuitenkin joku, mutta eipä ne sit lämpene kuitenkaan (tai sit ovatkin oikeasti miehiä..?) Tadzio

Moni voisi olla eri mieltä baarien olemassaolon syistä. Ne on vaan paikkoja joissa tavata kavereita. Ne on vaan paikkoja joissa nauttia hyviä drinkkejä. Ne on vaan paikkoja joissa tanssia. Noin vastaisi naiset. Mies vastaisi että ne on paikkoja joista etsiä naista. Useimmiten ilmaisu olisi paljon suorempi, ehkä arvaatte millainen.

Eiköhän useimpien naisten pitäisi tiedostaa mitä miehet ajattelee baareista. Tällöin, kun nainen menee paikkaan, josta hän tietää useimpien miesten etsivän naista, on vähän epätotuudellista sanoa että menen vain tanssimaan. Haluaisinpa nähdä sen sinkkunaisen joka käy baarissa tanssimassa 50 kertaa putkeen ja häntä ei lähesty kukaan mies ja nainen on silti tosi tyytyväinen. Usein se on niin että vaikka lähestyy mutta ei kukaan kiinnostava mies niin nainen on silti epätyytyväinen.

Kun vain harva mies tanssii, miksei olisi erikseen tanssipaikkoja joihin pääsee vain naiset? "Kelle mä siellä sitte tanssisin kun ei ois miehiä ees katselemassa ja ihailemassa mun huippua vartaloa..?!"

No, joo. Tämän piti olla vain lyhyt paljastus. Pelkästään se mitä ekassa kappaleessa on. Mutta tuli kaupan päälle tällasia muitakin lauseita. Hyvää tuo kahvi.

Kukaan ei puhu nostalgiseen sävyyn Altavistasta. Kissin chatti on ensimmäinen nettiasia joka aiheuttaa ihmisissä nostalgiaa. Oi niitä koulutunteja kun... Yksikin kaveri usein kertoo tarinaa kun armeijassa ollessaan menivät Kissin chattiin ja esiintyivät blondipimuna ja sopivat treffit johonkin kasarmin eteen ja siihen tuli joku jamppa palloilemaan ja yhdessä sälekaihdinten takana naureskelivat sille...

Jos Irc-galleria lopetettas tänään, tästä tulis toinen nettinostalgian aiheuttaja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.