IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

Siistiä!Maanantai 26.05.2008 01:13

Laitoin juuri tekstiviestin joka kuului "2KK K".

Ei pitkä tai monimutkainen, mutta se voi mullistaa vaikka mitä.

Helluntainahan tänne siis tuli vaihtoehto ilmoittaa siviilisääty. Eli varpaan mittainen askel deittisivuston suuntaan.

Olen ollut täällä 7v ja tavannut vain 7 ihm.. naista.

1 - 2002 kesäkuu. Oli välikulkumatkalla ja tarvitsi yöpaikan, oltiin juteltu ircissä muutamat kerrat (ainoat kerrat kun irciä oikeastaan olen käyttänyt) ja suostuin, nainen oli 150kg painava huumeaddikti...
2 - 2005 huhtikuu. Olin laittanut ainoalle naiselle kahvi-yhteisössä joka myös asui Kuopiossa että on mun lisäksi ainut Kuopiosta siinä yhteisössä. Oletti että se oli treffiehdotus. Parin viikon päästä sovittiin että otan siitä valokuvia. Vähän ennen sitä se oli oharitkin tehnyt, no ehtipähän lumet sulaa niin vähän parempia kuvia tuli.
3 - 2005 lokakuu. Olin treffeillä Kalliossa ja nainen töissä ja tarvitsin seuraa joten tekstasin eräälle mese-tutulle johon tutustuin täällä, että lähtis oppaaksi tms. Suostui.
4 - 2007 kesäkuu. Täällä juteltiin, taisi valokuviani kommentoida. Väiteltiin jne. Meseen pyysin lisäämään. Melko pian sovittiin tapaaminen, en muista millä mielellä, tai miksi.
5 - 2007 heinäkuu. Ainut näistä joka on sovittu romanttisessa mielessä (ainakin mun puolelta). 2kk oltiin kommentoitu toisiamme ja mesetelty, ehkä tekstailtukin parit kerrat.
6 - 2007 heinäkuu. Joulukuussa oli lisänny mut Meseen täällä ja sanoin että ei oo ketään lähtemään baariin ja sanoi että voi lähtee mun kanssa, 2 muutaki sillä oli mukana, tai joku kaveripariskunta.
7 - 2007 elokuu. Tunnisti minut baarissa. Ei siis sovittu tapaaminen mutta kuitenkin tätä kautta. Jatkossakin jotain, vaikkakaan ei sitten kuitenkaan hirveästi.

Niin. Siis 7 vuodessa 1 romanttisessa mielessä sovittu tapaaminen tällä sivustolla. Vaikka olen mielestäni ollut tosi aktiivinen. Ja kiinnostava. JA vastustamaton. Ja vaikka täällä on lähes puoli miljoonaa käyttäjää.

Voi olla että nyt kun pääsen selailemaan sinkkupopulaatiota niin alkaa toimimaan paremmin kuin 1 per 7 vuotta -tahtia.

Ehdotin ylläpidolle jo 3-4v sitten eikö voisi omissa tiedoissa olla myös siviilisääty-kohta.

Tässä on 2 vaihtoehtoa. Heruukin jo 2kk päästä. Ja silloin vaan masentaa ettei tuota pykälää ois voinu lisätä tänne jo monta vuotta sitten.

Tai sitten ei heru tuonkaan avulla.

Mutta sen huomasin eilenkin että kunhan vaan loggautuu tänne ihmisten aikaan niin melko pian alkaa Kuopion naisia näkyä vieraskirjassa. Kai se on mukavaa selailla loggautuneita oman kaupungin vastakkaisen sukupuolen sinkkuja.

No kohta näen henk koht että miten hauskaa oikein..!

;]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.