IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.
"Kiellettyä on:
- -- kuten myös nettiseksin harrastaminen, sen myyminen tai sen ehdottaminen muille samoin kuin liian paljastavien tai provosoivien valokuvien tai muun seksiin viittaavan materiaalin toimittaminen palveluun."

N e t t i-seksin myyminen? Sekö tuossa kielletään? Missään ei erikseen kielletä seksin myymistä. Kuka möisi tai edes ostaisi nettiseksiä? Paljonko on kirjaimen kilohinta? Mikä on irstaiden hymiöiden lisäveloitus? Montako huutomerkkiä saa kaupan päälle?

Tahdon uskoa että tuolla myymiskiellolla tarkoitetaan myös oikeaa seksiä.

Mutta entäs tuo ehdottaminen. Kielletäänkö nettiseksin myymisen ehdottaminen? Nettiseksin ehdottaminen? Vai seksin ehdottaminen? Vai kaikki? Vai SEN ehdottaminen?

Ja mikä lasketaan ehdotukseksi? "Haluaisitko tulla seurakseni päiväkahveja juomaan?" olisi joskus ollut ihan ok lehti-ilmoitus. Ja kun sen tajuttiin tarkoittavan prostituutiota, silloinkin se oli kauan ok. Kunnes tuollaiset kiellettiin. Onko suora ehdotus kiellettyä, mutta epäsuora ei? Kuka sen sanoo tai tietää mikä on epäsuora ehdotus?

Jos laitan jollekin kommentin että haluaisitko tulla kastelemaan mun Jukka-palmun, niin... Onko se ehdotus johonkin SELLAISEEN? Ja kuka sen tulkitsee ja tuomitsee? Toivottasti ei aineskaan Nakuttajan Nakke.

Jos mies laittaa ihkatuikiupoikiventovitisupituntemattomalle naiselle "tulisitko hieromaan mun hartiat" niin eiköhän mies pety jos ei saa hela hoitoa..? Joten eikö tuo ole ehdotus? Mutta kuka sen sanoo jos kyseessä kaikista vaikutelmista huolimatta olikin ihan vainen aivan viaton hartioidenhierontaan kohdistunut vieno pyyntöelmäkeliinikäinen?

Oliko tuo edellinen sanani seksuellia ahdistelua? Yritin selvänselkeästi kopeloida ja räpelöidä ja hiveltää ja hiplata ja roplata ja räpeltää aivosopukoitasi ja mielenpoukamiasi ja tajunnankumpujasi ja ajatuksenkaariasi.

Oliko tuo edellinen kappaleeni härskiä julkisella paikalla tapahtuvaa äärimmäisen provokatiivista ja rietasta eroottista häirintää?

Oliko kirjaimien taa piilotettu piilomerkityksen piilomerkityksen serkun synonyymin naapurin kaiman siamilainen kaksonen siitä että halajaisin myydä 1,5 sekuntia kestävän nettiseksituokion?

Vai haluanko sittenkin antaa tämän kaiken aivan ilmaiseksi: oooooooooooooooooooooooo

? Kysymysmerkki ? hakasulku [ hakapiste ; taimikäseoli - loppu STOB.

ps: ja nettiseksin ehdottaminen muille on siis kiellettyä. Hyvä tietää että itselle sentään saa ehdotella, joten K, haluatko nettailla kanssani privana ihan kohta. No ok K, toki haluan. Olet niin K, mä K:tan sinua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.