IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

Näin se meneePerjantai 27.06.2008 05:02

Joko haluan varta vasten mennä Meseen juttelemaan jollekin koska ollaan sovittu tai odotan sitä. Ja menen ja hän on siellä ja alan jutella, tai hän ei ole siellä, ja katson ketä on, ja jos huomaan vaikka jonkun kuvassa uuden moottoripyörän kanssa niin saatan kysyä mistä ostit, tai jos huomaan jonkun nimen perässä että "Ostin uuden plasmatv:n, tervetuloa testaamaan" niin saatan laittaa että "no mäpä tulen". Mutta jos en huomaa mitään tuollaista niin odotan puoli minuuttia viiva minuutin, että alkaako joku jutella minulle jotain, ja jos ei ala niin lähden pois.

Tai sitten ihan se perustilanne, eli loggaudun vain että odotan sen 30-60 sek että onko kellään mitään asiaa, ja loggaudun sitten pois.

Kyllä sen useimmat heti huomaa kun loggaudun. Ja kellä menisi yli minuutti keksiä mitä sanoa minulle? Niin, eli usein melko sama loggautua pois siinä minuutin kohdalla jos ei kukaan ole vielä jutellut eikä siellä ole ketään kelle olisi jotain "sanottavaa".

Toisaalta, tärkeät asiat voi viestittää tekstarilla, puhelimessa, livenä, sähköpostilla, kuvakommentilla, privaviestillä. Mese on suht turhan jauhamiseen, puhelinkuluissa säästämiseen, tai suht tuntemattomiin tutustumiseen, jotenkin siihen luontevampaa tai sanotaan että sujuvampaa kuin ping pong kuvakommenttiviestintitä. Hymiö-valikoimakin isompi.

Ja onhan se siitä hyvä että kun tietää ihmisiä 20 eri kautta niin Mese on jokaisen yhteinen väline, jossa voi jutella samaan aikaan vaikka 20 kanssa.

ps: niin ja loggaudun 90% niin etten näy muille olevan online, ja 75% noista kerroista en sitten edes näytä toisille olevani online vaan kirjaudun offline näkymättä lainkaan toisille online. Ja niistä kerroista kuin näyn olevani toisille online niin noin neljä kertaa viidestä loggaudun pois sanomatta mitään kellekään ja ilman että kukaan sanoo minulle mitään. Eli... Noin 5% Meseen loggautumiskerroista tulee juteltuakin jonkun kanssa jotain. 70% noista kerroista se on 1-5 lausetta jonkun kanssa.

Ei minua paljon Mesessä viestiminen kiinnosta. Mieluiten istun yksikseni kylmällä lattialla ja tuijotan viisi tuntia hiljaista betoniseinää.

ps2: enkä tajua niitä jotka juttelevat minulle ajanvietteenään. Tai nauttivat kanssani mesettelystä niin että vaikka 6 tuntia vierähtää tuosta noin. Tai haluavat Meseitse "tutustua" minuun. Suuria syväluotaavia kysymyksiä kuten "mitä teet päivisin" (lähes kaikilla eka). Tota, jos haluat ajankuluksi jotain hauskaa ja haluat tutustua minuun, niin luepa tämä blogi kokonaisuudessaan läpi ajatuksen kanssa hitaasti (tulostettuna paperiversiona - omaksut paljon paremmin).

Sitten kun olet tehnyt tuon, kysy minulta toisen blogini osoite. Siinä sinulla vierähtää 20 kertaa enemmän aikaa.

Sitten kun olet senkin lukenut niin minulla on tässä ja siinä ja ehkä jossain kolmannessa jonka olen kerennyt aloittaa sen verran asiaa ja turinaa että siihenkin sulla menee noin viikko.

Ota siinä vaiheessa yhteyttä niin kysyn osoitettasi jonne postittaa muistitikku jolla on 14227 ottamaani valokuvaa edelliseltä 11 vuodelta.

Ne läpi katsottuasi kopauta minua olkapäähän tekstarilla niin laitan sinulle vielä uusimmat 462 kuvaa sähköpostiisi.

Kun olet nekin katsonut läpi niin kysy vaikka milloin voisin lähteä syömään mansikoita ja tutustumaan livenä siihen millainen ihminen sinä olet.

Tai sitten voit jo tässä vaiheessa suosiolla unohtaa tuollaiset extreme-touhuilut. Ja mennä pelailemaan sitä nettisudokua.

Tai peräti mahjongia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.