IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

Ei toimi enää tutustumismielessäKeskiviikko 18.03.2009 01:24

Irc-galleria ei ole koskaan ollut kovin toimiva paikka tutustua uusiin ihmisiin. Mutta olen sentään noin yhteen vuodessa tutustunut oikein livenäkin.

Mutta nykyään hyvin surkein toimii tutustumismielessä. Ja... Mitä muuta mieltä tällaisessa sivustossa oikein on? Tekstarit, sähköposti ja Mese on keksitty kavereiden kanssa kommunikointiin.

Miksi tämä ei enää toimi?

Pääsyyt:

1 - Harva enää kyttää etusivuloggautujia. Aiemmin tuoreimmat loggautujat (9 kpl) näkyivät sivun keskellä. Nyt pitää varta vasten rullata etusivun alalaitaan jotta näkisi heidät - ja näkee vain 6 viimeksi sisäänkirjautunutta. Kun viimeksi tutustuin täällä ihmiseen jopa niin että juteltiin Mesessä, hän oli rullannut etusivua alaspäin mennäkseen synttäripäiväihmisiä selaamaan, ja huomasi sattumalta minut viimeksi kirjautuneissa.
2 - Facebook. Paljon parempi vastaavanlainen sivusto. Jos joku haluaa tutustua netissä ihmisiin, hän käyttää sitä.
3 - Jos joku haluaisi jotain kommentoida, hän ei sitä tee koska hänellä on vieraskirja käytössä, ja hän olettaa että sillä jota hän haluaisi kommentoida on vieraskirja myöskin käytössä, ja hän jättää tämän oletuksen varaan sen että joku jollekin jotain sanoo.

Sitten eräs tilasto joka osoittaa miten surkeasti tämä nykyään toimii:
Joulukuu 2007 - maaliskuu 2009 sain kahdelta ennestään tuntemattomalta ihmiseltä (joita en ollut myöskään itse kommentoinut) viestin oletuskuvaani. 450 päivässä siis 2 kommenttia.

Kaivelin vanhoja oletuskuviani.

24.2.2004-6.3.2004 eli 10 päivässä sain 14 ennestään tuntemattomalta kommentin. Ja tuossa ei ole mukana ne jotka ovat jo poistuneet tältä sivustolta, eli helposti puolet, eli oikea lukema saattoi olla noin 28.

2,8 kommenttia per päivä vs 0,005 kommenttia per päivä. Ero on 560-kertainen.

Se että täällä on nykyisin yhteisöjä ja voi selata vaikka sinkkuja ja voi pitää blogia ja vaikka mitä muuta uutta mitä ei vielä 2004 keväällä ollut, ei paljoa auta.

2004 sain täältä noin 200-250 ihmistä Meseen. 2008 sain yhden (seksihullun yh:n).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.