IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

Viimeiset replatTorstai 15.10.2009 03:46

Alan listata tähän reploja joiden jälkeen toisesta ei enää kuulu mitään.

1.
(noin viikon aikana 10-15 kommenttia, ja sitten laitoin näin:)
"Voihan se olla että tuo on mulla levylläkin jossain (ostanu kirpputorilta 0,50-2 eurolla joskus ja heittäny vaan jonnekin), mut nykyään kuuntelen YouTubesta klassista, cd:ltä harvemmin. Kuuntelin juuri toisen osan siitä (Psykon soundtrack tuli mieleen, tuo jopa rajumpi kuin http://www.youtube.com/watch?v=qMTrVgpDwPk), huomenna kai sit kokonaan yritän. Sinulle suosittelen: http://www.youtube.com/watch?v=n68WBx91nQE"

2.
Tältä sain ainakin 6 (oletuskuvalle, varmaan muillekin 5-10) kommenttia 11 päivän aikana, ja tähän ei sitten enää vastannu:
näytät vähä tolta punapäältä: http://www.youtube.com/watch?v=1Eud3aN44tk (kohta 0:37 esim) ja en tarkoita sitä opettajaa.

3.
Se "enkelin piirteet" saattaa olla humalassa olleen "rakastuneen" miehen nostalgiaa. Ehkä se nainen on oikeasti melko tavis, joten siksi kukaan ei tajua ketä tarkoitetaan. En usko että koskaan löytyy. En taida ottaa tätä asiaa elämäntehtäväkseni. My Little Ponytkin on keksitty.

4.
mitä kaikkea siivosit? et tainnut kauaa nukkua.. no en kyllä minäkään, tunti sitten heräsin.

5.
Laiskuudelle ei taida olla mitään koodia. Tai sille että on huono musiikkimaku. Tai että on kuiva huumori. Tai että tykkää syödä herkkusieniä raakana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.