IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

Mä mitään seuraa etsiTorstai 10.02.2011 01:46

Lähes heti kun tänne tuli tuokin Siviilisääty-vaihtoehto "Etsin seuraa" niin kävin sen toki tänne laittamassa.

Mutta nyt noin vuoden (? - en muista tarkalleen miten kauan tuokin hienous on ollut täällä) päästä kun huomasin mitä mulla tossa lukee, niin hiukan mietin. Enhän mä mitään seuraa etsi.

Miksi siinä siis lukee noin. Mitä tuo edes tarkoittaa?

Toinen vaihtoehto olisi sinkku.

Sinkku-vaihtoehdot voisi "järkevämmin" jakaa jotenkin näin: sinkku enkä edes halua muuta, sinkku ja tarjolla jos nyt jotain tapahtuskin. Tai sinkku ja available, ja sinkku ja ei available.

"Sinkku ja ikuisessa selibaatissa" sekä "Sinkku ja panettaa".

50%:lla sinkuista ei lue mitään. 49%:lla lukee sinkku. 1%:lla lukee Etsin seuraa. Vaikka oikeastihan 95% sinkuista unelmoi suhteesta tms. Harva sitä paljoa kehtaa mainostaa. Että joo, sinkkuja ollaan, kun en kellekään kelpaa, tai oon niin surkee löytämään mitään tai iskemään ketään, mutta toivottavasti tää kurjuus pian lakkais. On paljon yleisempää esittää että jee sinkkuja ollaan, ja tosi meneviä ja trendikkäitä, joka illalle jotain kiintoisaa puuhastelua, ja vaikka mitä vipinää ja sutinaa lähes joka hetki, ei meinaa aika riittää, vientiä on vähän liikaakin, sais vähitellen jo rauhottua, että pääsis keinumaan nojatuolissa ja kutomaan muutaman sukan, ilman että ovikelliä kaikenlaiset kuumat ja kiihkeät kielisuudelmakandinaatit olisivat pumputtelemassa.

Jos jotain etsisin, niin en nyt ehkä "seuraa". Naista ennemminkin. Jotain joka leipos mun kaa. Esim. Mutta enpä nyt silti ihan ole sitä mieltä että täällä pitäs olla sellanenkin vaihtoehto että "Etsii leipomiskumppania, esim vaikka mokkapaloja tai korvapuusteja tai bostonkaakkua tai banaanikaakkua leipomaan".

Missäköhän ois lähin Marttakerho..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.