IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

Lennosta vaihtoLauantai 10.11.2012 16:51

15.10 nainen lisää kommentin mulle.

Viikko tuosta ja huomaan sen kommentin. Samana päivänä vähän aiemmin nainen on muuttanut itsensä täällä sinkuksi.

Sinä ja seuraavana päivänä viestittelemme.

Naisesta ei sit enää kuulukaan mitään.

8.11 nainen muuttaa täällä itsensä seurustelevaksi.

Melko nopeaa toimintaa. Kahdessa viikossa suhteesta toiseen.

Mutta kai se on nopeaa, jos heruttaa muita miehiä jo ennen kuin on edellisen suhteensa päättänyt.

"Alberonin mukaan rakkaus alkaa aina yllättäen. Hylätty vaimo tai aviomies saattaa todeta, että hän oli niin kiltti ja hellä ja onnellinen kanssani. Todellisuudessa puoliso oli jo etsimässä uutta vaihtoehtoa, mutta torjui sen itsepintaisesti. Hän pakottautui tietoisesti yhä rakastamaan puolisoaan ja teki kaikkensa, jotta rakastaisi puolisoaan. Mutta juuri se yrittäminen teki hänet yhä masentuneemmaksi. Hän käänsi aggressiivisuutensa itsensä ja uhrautui jatkuvasti yhä enemmän. Alberonin mukaan kyse on depressiivisestä ylikuormituksesta, joka edeltää kaikkia joukkoliikkeitä ja rakastumisia. Vähitellen itsetuhon edessä pelko häviää ja asiat, joita on pidetty kaihdettavina viettelyksinä nähdään muuttuneessa valossa. Prosessi jatkuu kunnes kynnys ylitetään. Tukahdutettu voima käy liian suureksi ja pato murtuu. Kyseessä on rakkauden syntyvaihe.

Ihminen siis rakastuu, kun on siihen valmis ja altis. Se, joka rakastuu on koettanut rakastua jo useita kertoja. Rakastuminen voi tosin kanavoitua monella eri tapaa. Joku tulee uskoon, joku liittyy puolueeseen ja joku löytää toisen ihmisen."

Itsekin edellisen suhteen loppuvaiheessa herutin täällä. Kahdelle taisin laittaa kommentin, joiden lisäksi yksi kolmas jäi mieleen. Noista yhdelle en koskaan laittanut missään mitään milloinkaan, kun huomasin yhdellä toisella sivustolla sen fanittavan Twilight-trilogiaa.

Yhden kanssa aloin viestitellä paljonkin suhteeni päätyttyä. Ehkä jopa jo samana iltana, en muista tarkalleen.

"Pahoittelen sitä, että on kestänyt vastata jokinen tovi. Toivon mukaan vielä jaksat vastata tähän viestiini. Ajattelin puhua nyt suoraan, sillä se on aina olltu tapanani. Tarkoitin sillä kihelmöinti kommentillani juuri sinua, vaikka en sitä suoranaisesti sanonutkaan. On tuntunut jotenkin tosi vaikealta vastata viesteihisi, koska olen pelännyt, että elättelet musta ehkä turhia toiveita ja jotenkin pelkään, että ehkä joudut pettymään. Tarkoitukseni ei ole ollut olla ilkeä, eikä se etten haluaisi yrittää tutustua suhun. Toivon mukaan pystyt jotenkin ymmärtämään, sillä olisi kiva tutustua paremmin."

"Tarkoitin viestilläni sitä, että ihminen saattaa joskus luoda netissä tutustuessa uudesta ihmisestä oman illuusionsa ja siten saattaa joutua pettymään, kun ihminen ei ole vastanut sitä mitä on itse odottanut. Tykkään yleensä tutustua uusiin ihmisiin muutenkin mieluiten ensin kasvotusten ja antaa niiden siinä kohtaa tehdä vasta omat mielipiteensä itsestäni."

"Vastaan nytten suoraan, että osuit oikeaan tuon d-vaihtoehdon suhteen. En halua tai jaksa salaillakaan sitä enää. Sanoisin, että se johtuu vain siitä, että luin blogistasi joskus sen kirjoituksesi. Toki sen jälkeen, kun avauduin kihelmöinnistäni aloin miettimään sitä, että olenko välttämättä sellainen ihminen mitä etsit. En halua, että aikaa tuhlataan turhaan, vaikka periaatteessa mietin kuitenkin, että "ajantuhlauksesta" voi oppia uusia asioita itsestään ja muista. Vaikka siitä ei mitään hyötyä fyysisesti tai henkisesti olisi niin se voi opettaa ja viisastaa. Olisi pitänyt sanoa suoraan mitä mietin ja tällä hetkellä en voi muuta kuin surkutella asiaa ja miettiä, että tein väärin."

Ihmistä tarkastelee eri lailla silloin kun viestittelee sen kanssa kaverina, ja netti-ihastuneena. Jos kaverina, niin ei paljon väliä mitä sillä missäkin lukee. Mutta sitten ihastuneena kaikki saa uuden painoarvon. Itselle taas juuri ne blogitekstit (ja kaikki muu materiaali) olisivat se breaking point että ihastuako vaiko eikö. Kaikki vaikuttaa siihen ihastunko ja kiinnostunko vaiko en. Minulle ei voisi käydä niin, että ihastumisen, ja sen paljastamisen jälkeen, palaan vielä joihinkin teksteihin jotka olen jo lukenut, ja sitten reaktioni muuttuu. Olisin alunperinkin lukenut ne ajatuksella ja tarkasti. Jos siis olisin toisesta kiinnostunut. Jos en olisi, en olisi sen kanssa edes viestitellyt.

Jos siis jostain täältä luet että olen ollut esimerkiksi natsipuolueen jäsen kymmenen vuotta, niin sisäistä se, ensilukemalla. Ei niin että eka se on sinulle vain lause muiden joukossa, ja viestitellään, ja ihastut, ja sitten palaat lukemaan sen lauseen uudelleen. Sehän olisi melko idioottimaista, eikö?

Ihastu minuun henkisesti, järjellä, aivoilla, ihastu sanoihini ja lauseisiini, mielipiteisiini, musiikki- ja elokuvamakuuni, makuuni, harrastuksiini, kaikkiin puoliin minussa. Juttuihini, huumoriini. Älä vain siihen miten kommunikoin sun kanssa, ja kuviini. Ihastu kokonaisuuteen, tai jätä ihastumatta. Älä ihastu teinimäisesti. Älä souda ja huopaa. Älä kerro että oot ihastunut ja saan sinut kihelmöimään, ja sitten katoa moneksi viikoksi, niin että joudun miettimään oletko kuollut.

Sekin olisi mukavaa, jos minulle ilmoitettaisiin ihan alussa jo, jos ollaan etsimässä vain laastaripanoa, tai fuckthepainaway-tyylistä hommaa.

211 112 nenallät iliekalas aekiav isot 112 211

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.