IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

50 päivää sitten kommentoituaSunnuntai 02.12.2012 02:04

"Aion selostaa vielä paljon lisää tuohon deitti-ilmoitukseesi liittyen, mutta lyhyesti voisin todeta, että en ole koskaan opetellut pelaamaan shakkia, enkä ole kovin hyvä tammessakaan (tosin näiden kahden rinnastaminen on varmasti jo lähtökohtaisesti sama kuin toteaisi, että en ole lukenut Finnegan's Wakea, mutta viime aikoina ei ole tullut luettua Seiskaakaan - sinänsä ero ei välttämättä liity niinkään siihen, kumpi on hienompaa tai arvokkaampaa, vaikka sehän on tavallaan selviö, vaan siihen, että niiden käyttötarkoitus ja -tapa on eri. Näin siis luulisin, mutta en tiedä, koska en osaa shakkia. Voisin kuitenkin kuvitella että se on ainakin jonkintasoinen älyllinen haaste kun taas tammea voi pelata yhdellä kädellä ja yhdellä silmällä lähinnä seurapelinä, vaikkei miksei joku shakkiakin voisi tällä tavoin pelata, en tosiaan tiedä.) Nyt oli kyllä kieliopillisesti varsin lennokas virke, mutta tämähän ei olekaan tieteellinen artikkeli. ps. En ole liiemmin lukenut Finnegan's Wakea enkä Seiskaa. Molemmat kiinnostavat jonain mistä voi selailla sivun tai pari, silloin kun tuntuu siltä että tarvitsee lauseita päähänsä pyörimään. Inspiroivat toki varsin eri tavoin, vaikkeivät välttämättä eri asioihin. Nyt jätän kommentoinnin toistaiseksi tähän (olen väsynyt ja varmaankin parempi että vaikenen ennen kuin ulosantini laatu laskee tämän radikaalimmin), palaan asiaan ja muihin asioihin seuraavan puheenvuorosi jälkeen."

Eipä ole vielä nainen kommentoinut mitään lisää. Milloinkahan sitten.

Ja asiaan ja muihin asioihin ei seuraavan puheenvuoroni jälkeen ole palannut. Täällä ainakaan. Facebook-viestiini jotain vastasi. Noin kuukausi meni siihenkin vastata. Vaikka ei sen mielestäni siihen Muut-kansioon pitäisi mennä, koska meillä on yksi yhteinen kaverilistalainen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.