IRC-Galleria

LIDL on ihan VITUN KYRPÄ KIOSKIMaanantai 03.12.2007 18:01

no eiku vittu eka jäin jumiin siihen pihaan (autolla) ku sitä ei oo aurattu varmaan kolmeen vuoteen, otin pullokassin autosta, kävelin kauppaan ja huomasin et pullokoneet on revitty seinästä irt. no oli siinä yks kone jälellä mut siin luki "ei käytössä".. noh, sit pullokassin kanssa takasi autolle, pullokassi kauppaan. sit kävelin siihen ottaa visshyy, ni sitä oli siinä sellanen ihan homon kokone torni, ni piti kiivetä limupulloja pitkin sinne päälle hakemaan sitä vitun vissyy sikspäkkki.
sit kävin hakee maitoo, noh, sitä oli vahingossa joltain unohtunu sinne hyllyyn, ni sain maitoo ihan tavallisesti. sit olisin ostanu vessapaperia, mut siinä ei vittu ollu yhtään irtonaista pakettia, ni jouduin taas kävelee autolle hakee puukon, et saan revitty ittelleni sieltä yhen vesaspaperipaketin. sit ku tulin takasi, ni joku oli vittu pölliny mun vissyt kärrystä. ja eikun hakee uutta.. ja sit pääsin vihdoin ja viimein kassalle, ni huomasin et mun lompakko on autossa. ja taas autolle käymään
ja takasi. no sit jouduin ettii niitä kärryjä kun joku oli työntäny ne ihan eri paikkaan ku mitä oln ne jättäny, ja kun olin löytäny ne, niin siinä oli sit ihan vitunmoiset jonot ku ei ollu enä ku yks kassa käytössä.. ja sit pääsi vihdoin ja viimein ulos sieltä saatanan puljusta, työnsin tavarat autoo, lähin menee ni vittu jäin taas jumii siihen parkkipaikalle. sit ku oli tarpeeks kauan sutinu siinä ni pääsin jo pois. sit oli vielä joku vitun homo hidastelemassa siiinä mun edessä maasturilla ni
jouduin vielä jäämää odottaa valoihin et vaihtuu taas vihreeks ku se vitun homo hidasti mun matkaa siinä. et sellanen kauppareissu oli se.

arvatkaa vittu meenkö enää ikinä siihen paskapuljuun? no tietysti meen, AINOASTAAN jos siellä on kalja alennuksessa tai tarviin limuu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.