IRC-Galleria

Housea Last.fm:stä. Perjantai 09.01.2009 17:05

Minda on helppo tänään. Käytin sen ulkona lenkillä koulusta tultuani ja sen jälkeen se onkin vaan ravannut itsekseen ympäri kämppää, leikkinyt vetolelullaan ja leikkinyt Tohvelin kanssa. Eikä häirinnyt mua kertaakaan. Ah. Se oli tosin kussut kolme kertaa lattialle päivän aikana, mutta se oli mun syy. Taisin pelästyttää sen aamulla kun mua itteäni pelotti niin paljon etten tohtinut viedä sitä ulos. Ja miksi? Pilvien takia, vittu! Mulla on kai joku pilvifobia. Tai siis pelkään tietynlaisia pilviä. Tämänaamuiset oli punaisia, valtavia, matalalla ja liikkui yliluonnollisen nopeaa. Lisäksi oli ihan hiirenhiljaista. Ja jättimäinen kuu möllötti sieltä punaisten pilvien takaa. Ei toki pelottavaa. Onneksi ne pilvet katosi puoli seitsemän maissa. En olisi varmaan päässyt kouluun jos ne ei olisi kadonneet.

Lolitavappikurssi vaikuttaa sangen ihanalta. Teen näillä näkymin violetin samettikorsetin runsailla mustilla pitseillä. Olin oikeasti ihan äimän käkenä, kun kysyin Reetalta että onko korsetin tekeminen vaikeaa ja se sanoi: "Kyllä sä siihen pystyt." Aattelin nimittäin, että se ei olis antanut mun tehdä sitä. Ja jos mä ehdin, teen lisäksi sellasen mustapinkin mekon. On jotenkin tosi ihanaa, kun luokassa on niin vähän ihmisiä. Saa apua kun sitä tarvitsee ja on paljon rauhallisempaa. Tosin ne cateringin tytöt ei olleet siellä vielä tänään ilmeisesti eksymisen vuoksi, mutta enpä usko että ne vaikuttaa asiaan muuten kuin positiivisesti.

Ja toi kurssi on siis joka perjantai. Paitsi yks perjantai meillä on vapaana.

Haha, Suffeli kiipes äsken mun polvelle. Säikähdin vähän. No nyt se on mun sylissä. Yrittää kiipiä koneen päälle. Vähän se kehrää söpösti. Aluksi sitä ei kuulunut ollenkaan, ja nyt se kuuluu silleen hiljaa mutta kuitenkin kuuluu.

Aijoo, mun puhelimen latausjohto oli purtu poikki. Minda luultavasti asialla. Tämäkin mun syytäni.


Hain muuten töitä. Voi kunpa pääsisin. Saisin vihdoin sanoa vaarille suorat sanat siitä, että saanko minä töitä tältä alalta vai en. Tänään pistän yhteen toiseen paikkaan kesätyöhakemuksen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.