IRC-Galleria

Miksi ilmiantaminen on täällä nykyään niin tuhottoman vaikeaa? Arrrgh.

Täällä on kovin rauhallista. Tohvo ja Minda nukkuu ja mulla ei ole edes musiikkia soimassa. Kuulen vaan ajatukseni ja näppiksen naputtelun + jääkaapin ainaisen hurinan. Joskus jonkun satunnaisen auton äänen. Ville tulee tänään joskus. Häiritsee hieman, etten tiedä mihin aikaan se tulee. Enkä uskalla soittaakaan sille aiheesta, koska se kuitenkin vetää herneen nenään siitä. Olisi varmaan parempi, jos en viikonloppuisin soittelisi sille ollenkaan. Ainakin se on ollut kauhea yrmyilijä nyt kun oon soitellut sille. Ehkä se haluaa lomaa musta. Wouldn't be surprised.

Pitäisi syödä aamupalaa, vaikkei kyllä oikeastaan huvittaisi. Pitäisi tehdä hilloa jos jaksaisi. Hoaaah. Ehkä mä leivon niistä kirsikoista piirakan tai jotain. En mä kyllä osaa. Tai osaan mä. Mutta eri asia, jaksanko. Ei siinä hillon keittämisessä muuten mitään, mutta kun siihen kuuluu ensin se kirsikoiden perkaaminen ja sitä mä taas inhoan. Koska käsiä kirvelee. Mutta kattoo nyt jaksanko tehdä muuta kuin nuokkua ja inistä menkkakipujani.

Mutta sen aamupalan voisi kyllä syödä. Ruispuuroa ja hilloa ja vihreää sitruunateetä.

Vähän paskaa kun suosikkipelini ei ole toiminut sen jälkeen, kun Ville väkipakolla asensi tuohon koneeseen sen Call of Dutyn, joka ei aiemmin ole suostunut asentumaan. Ärrrsyttävää. Ei saa enää ees pelata.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.