IRC-Galleria

Sama biisi. Tiistai 18.08.2009 18:46

Ai joo muuten, ykköselle tuli tänään toinenkin poika, woo! Käväs meidän luokassakin kun Tuire esitteli osastoa sille. Samaa kaliiberia se oli kuin Aatukin (se ensimmäinen poika). Ulkonäöllisesti siis.

Mun pitäis aikalailla värjätä hiukset. Ehkä tässä joskus. Mä kyllä vähän niin kuin sovin itseni kanssa, että teen sen vasta sitten kun olen ensimmäistä iltaa uudessa asunnossa. Mutta ei olis ensimmäinen kerta kun rikon itselleni tekemäni lupauksen. Kuten eilen se lenkille lähteminen. Sujui hienosti. : D Mut itseään voi onneks aina vähän kiusata, koska siitä ei kärsi kukaan muu kuin minä itse. Ihmeellistä, eikö totta? Voi vittu joo. Ja siis blondiksi värjätä, aiheessa pysyäkseni.

Skolessa ostin ne uudet sakset ja voi että ne leikkaa ihanaisesti. Leikkasin niillä tänään jotain hiton pöytäliinoja, mitä pitää tehdä sinne Törnävän ala-asteelle verhojen lisäksi. Olispa ne jo pian poissa päiväjärjestyksestä. Ei jaksais enää. Vaikken oo edes ommellut niitä kuin viimeksi keväällä, mutta silti ahdistaa kun ne on koko ajan Reetalla puheenaiheena. Skolessa myös kuositeltiin vähän lisää hihoja ja mä en ole vieläkään selvillä, että minkä hihan mä laitan siihen mun piraattitakkiini. Ei niinkun mitään käsitystä. Raglanhiha olis tietysti ihan ookoo, mutta sitte taas mietin että sopiiko se piraattitakkiin ja että onko se liian helppo. O_o Dunno. Ehkä mä jonkun kimonon siihen vetäsen ja kusen koko takin sen takia.

Meni taas aamu hienosti, arrrr. Piti pyytää Villeä viemään mut kouluun ja myöhästyin silti, koska tuo raivostuttava siltä saamani kelloradio ei vaivaudu aina välilllä herättämään aamuisin. Heräsin kymmentä vaille kahdeksan. Olin hetken aikaa autuaassa mielentilassa, sitten katsoin kelloa, sitten olin että wtf? ja sitten nousin ylös ja laadin toimintasuunnitelman. Ehdin jopa pestä hampaat hienon suunnitelmani ansiosta. xD Hiukset oli onneksi ihanat, ne oli täydellisesti jo siinä vaiheessa kun nousin sängystä. Tällanen bed head. Kiharaa ja pörröä ja muutama suortuva valahtaa välillä silmille. Varmaan aika saaneen näkönen, vai mitä Senni? :D:D Aika outoa, että nää on pysyneet tällasina koko päivän. Yleensä ne lässähtää jossain välissä. Mut toisaalta nyt ne oli pörrössä ihan omasta takaa, en ollu tehny niille mitään. Paitsi nukkunut. Ja nähnyt hyviä unia. En muista mitä, mutta muistan kuka niissä oli osallisena ja että ne oli miellyttäviä ne unet.

Ai niin, vois kävästä Livejournalissa ja katsoa kuinka moni on arvannut oikein.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.