IRC-Galleria

Good morning, Seinäjoki.
Ulkona on kolme astetta pakkasta, yippee. Enkä jaksa pukeutua erityisen lämpimästi, koska iltapäivällä on taatusti kaksikymmentä astetta lämmintä, jos ei enemmänkin. Ainakin eilen tuntui aikamoiselta helteeltä, kun istuin ulkona auringonpaisteessa odottamassa kyytiä kotiin.

Huomisesta tulee aika mielenkiintoinen päivä. Pitää ottaa kouluun mukaan kaikki matkatavarat ja sitten pitää keritä puoli kahden junaan ja koulu loppuu siis yhdeltä. No, ehkä ehdin. Se on vähän pakko. Ehkä meen kerrankin paikkarilla. Tai jotain. Kun en tiiä mahdunko taaskaan Sonjan autoon. Eilen en mahtunut. Enkä haluais laskea sen varaan sitä, että ehdinkö junaan. You never know. Jos muitakin tyyppejä menee paikkarilla joka on ajoissa asemalla, niin sitten mä voisin vaikka uskaltaa mennäkin sillä. Noh sitten junalla iloisesti Kauhavalle ja sitten voinkin pyörtyä kun sinne pääsen. Senni voi varmaan arvata miksi mä pyörryn. Mutta muut saavat tuskailla tietämättömyydessään, koska it is not the time yet.

Tänään tehdään vissiin jotain kauluksia neljään asti with beloved Johanna. Toivottavasti ei ole kovin kamalaa. No, Johanna on kyllä yleensä aika kamalaa. Mutta toisaalta mä olen iloisemmalla tuulella kuin yleensä oon sen tunneilla ollut, niin ehkä mä voisin sietää sitä. Tänään pitää myös käydä ostamassa junalippu huomiselle, koska huomenna ei todellakaan ole aikaa ja koska inhoan sitä kun pitää ostaa junasta se lippu. Kaikki menee aina pieleen. Jos mä nyt sitte vielä muistaisin tänään ostaa sen lipun. Mun piti eilen käydä kaupassa ja ostaa ruokakermaa ja nenäliinoja, mutta näinpä taas. En muistanu koko asiaa. Vähän jotain muuta vissiin koko ajan mielessä kuin olennaisia asioita. Tai siiis. Onhan ne asiat mitkä mulla on mielessä mulle itelleni olennaisia, mutta jos ajatellaan että mun pitäisi kyetä järkevään kanssakäymiseen toistenkin kanssa, niin. :D

Sanoinko mä jo eilen siitä että puhuin opolle? Taisin mä sanoa.

Oli vähän hidas aamu tänään kyllä. Heräsin tuntemattomasta syystä jo puoli kuudelta eikä kauheesti nukuttanut sen jälkeen. Mulla oli kyllä jostain vielä tuntemattomammasta syystä herätessä sellainen olo, että mun käsi oli joku vitun palapeli. O_o Mutta niin. Iskältä tuli vastaus yöllä lähettämääni viestiin siinä vähän ennen kuutta ja mua huvitti, koska mun hieno selitys meni sittenkin läpi ilman lisäkysymyksiä. Sitten mä nousin ylös ja olin aika fucking tokkurassa. Söin aamupalankin ihan älyttömän hitaasti. Kuuntelin Placeboa pöydän ääressä ja se kuulosti mahtavalta, koska oli niin hidas olo ja ympärillä niin hiljaista.


Selittäisin mielelläni lisääkin todella jännittävästä (not) aamustani, mutta nyt täytynee lähteä käpyttelemään tonne keskustan amikselle. Tsau.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.