IRC-Galleria

U2 - With Or Without YouTorstai 27.08.2009 23:01

Onpas taas ollut tällanen päivä. Aamu oli mainio, mutta sitten oli liikaa aivotoimintaa vaativaa toimintaa koulussa ja meni järki. Ikinä ole tehnyt poikkileikkauskuvia niin kauan kuin tänään. Okei, niitä oli kolmetoista, mutta silti meni aivan liian kauan. Aloitin kuosittelun toiseksi viimeisenä vissiin. Tai en ole varma. Mutta kuitenkin viimeisten joukossa. Sain vasta kopioitua peruskaavat paperille sitten kun pääsin sinne leikkuupöydän ääreen.

Erykah Badu <3
Tää musiikki on niin ihanan hidasta ja rentoa ja tällasta. Rakastelumusiikkia. Euforiamusiikkia. Pitäis ostaa lisääkin tuon neidon levyjä. Joskus. Sitten kun olen rikas, kuten mulla on tapana sanoa.

Huomenna kait ammatillista atk:ta. Ja sitten Reetta kuitenkin sanoi että tarvitaan leikkuupöytää, woot. Noh, en tiedä, selvinnee huomenna. Ei hirvitä, koska tajuan tietokoneita yleensä melken paremmin kuin luokkatoverit. Ja olen niiden suhteen aika nopea oppimaan. Taidan mä olla kyllä muutenkin? Paitsi piirtämisessä. Oon mä kyllä siinäkin hieman kehittynyt, honasin kun piirsin sitä takkiani koulussa. Keskityin jotenkin paljon enemmän kuin ennen. Mulla oli kärsivällisyyttä.

Mainitsin Merille ja Maijulle tänään Tommista. Kommentti: "Mistä sä oikeen löydät noita miehiä???". No sori. :D Ei ollu tarkotus ees löytää, mutku se vaan meni niin. Couldn't resist.

Otin hoitokorvikset pois. Näyttää vitun oudolta kun on kahdet renkaat korvissa. :D Mutta pidän kovasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.