IRC-Galleria

Eipä mitään. Maanantai 31.08.2009 21:02

Oliko vähän ehkä ihana viikonloppu. Kahtena iltana bileet Tommilla ja olin molempina iltoina siellä yötä. Lauantaina oli hauskempaa, koska Mervi tuli käymään ja ne muisteli Sennin kanssa kaikkia bileitä ja reissuja. :D Nauroin kyllä mahani niin kipeäksi että huhhuh. Unta tuli vähän turhan vähän, mutta mitäpä tuosta kun seura oli täydellistä. Tommi darling. Täytyy kyllä sanoa sama minkä sanoin jo sille eilen, että se vaikuttaa varsin täydelliseltä poikaystävältä. 8)) Palvelu oli erinomaista, aamupala sänkyyn ja kaikkea. Oikein mukavaa olla yökylässä siellä. Sitä paitsi jotenkin nautin suunnattomasti ihmisten ilmeistä, kun Tommi silitteli vähän väliä mun hiuksia ja piti mua kainalossa ja suuteli mua.

Asuntoasiatkin alkaa mahdollisesti olla kuosissa. Oon aika varma, että mulla on uusi asunto. Huomenna selviää, onko asia näin. Meen kattomaankin sitä kämppää apparently huomenna. Äiti ja iskä suostui henkilötakaajiksi, jeee. Ja Kela joutuu maksaa mulle lisää opintotukea, eikä toisinpäin. :D Kun nyt mulla on sinne ilmoitettu että mun osuus vuokrasta on 240€, niin sitten siitä mun osuudesta tulee 350€. Kahteensataanviiteenkymppiin astihan se kai vaan katotaan, mutta silti se vähän lisääntyy. Opintotuki nousee muutenkin nyt kun oon kahdeksantoista. Kyllä mä pärjään, honey. Kyllä mä pärjään.

Jos joskus istutte ihanan ihmisen kanssa autossa tai jossain muualla hämärässä paikassa illalla kahdestaan ja on hyvät kaiuttimet, niin kuunnelkaapa huviksenne Depeche Moden Ultraa. Sitä levyä siis. Ehkä täydellisintä musiikkia siihen tilanteeseen. Totesimme tämän eilen. :D

Koulussa opiskeltiin kirjontakonetta ja kaikki oli puoliunessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.