IRC-Galleria

DJBB - Disco San FranciscoKeskiviikko 02.09.2009 23:13

Montakohan päivää oon taas tuhlannu kaavojen tekemiseen koulussa? Ainakin kolme. Eikä niitten kaavojen nyt mun mielestä pitäis ihan niin paljon aikaa viedä. Okei, en oo ennen kaavoittanut takkia (olkoonkin puvun peruskaavalla) enkä piirtänyt kaulusta enkä tehnyt kaarevia leikkaussaumoja tai tamppia tai sellaisia taskuja. SILTI. :D Vielä on kaulus ja rannekkeet tekemättä ja pitää lisätä saumanvaroja ja leikata kaavat irti paperilta ja tarkistaa hihojen kaarien pituudet. Jotka on taatusti päin vittua.

Kotona päiväunia ja huomaan aina välillä tekeväni jotain hyvin Tommimaista. Toisaalta ärsyttää se, että omaksun toisen käyttäytymistä, toisaalta ihanaa kun tulee rakas mieleen siitä. Tein ruokaa melkein heti kotiin päästyäni. Viipaloin marinoidun tofun, maustoin valkosipulilla ja yrttisuolalla ja voitelin ne siivut ja sitten laitoin ne uuniin, sieltä tultua laitoin päälle juustoraastetta. Niiden kanssa sitten makaronia, sitä ihme maustekermaseosta ja keitettyä parsakaalta ja tuoretta paprikaa. Vitun hyvää. Tuli kauhea ähky siitä. Ja sen jälkeen menin sitte nukkumaan, kun olin ensin taistellut netin kanssa ja rupes vituttamaan. Nukuin jotain tunnin? kai ja nyt kahvia. Suussa maistuu kuvottavasti valkosipulille. :D Mutta kahvi auttaa sekä yleiseen uneliaisuuteen ja tärinään että tähän makuun.

Koulussa kauheeta draamaa luokkatoverien välillä taas. 8D Huvittaa joskus. Vaikka osallistun siihen itsekin joskus. Mutta silti hauskaa. Kuten tänään Emmille selitin. Kauheaa juoruamista myös aiheesta Tommi tänään. : D Emmillä hirveät kysymykset heti. "Mistä se on?" "Minkä ikänen se on?" lupasin että saa kyylätä sitä perjantaina ja se oli innoissaan. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.