IRC-Galleria

Woot. Torstai 03.09.2009 20:59

Where is everybody?


En saanut asuntoa vielä, koska siihen piti tehdä hakemus joka pitää palauttaa huomiseen klo neljääntoista mennessä. En tiedä milloin tulee tieto, kysyn siltä Katilta huomenna sitten kun Tommi toivottavasti käyttää mua siellä Kätkänahon toimistolla. Mutta oli kiva kämppä! Todella pieni, mutta erittäin hyvässä kunnossa ja vissiin tänä vuonna remontoitu. Ihan keskustassa (jos tiedätte Bar15 niin sen yläkerrassa, siinä Torikeskuksen vieressä) ja kiva parveke ja muutenkin nice. Hakemus on nyt melkeen valmis, pitää vaan sepustaa jotain itsensämyymispuhetta tuohon yhteen kohtaan vielä ja laittaa allekirjoitus ja päiväys. Ei ole jaksanut vielä. Äiti ja iskä kävi allekirjoittamassa takaussitoumuksen aiemmin. Siivosin oikeen täällä niiden takia, vaikka iskä ei sitten lopultakaan edes poistunut autostaan. :D Mutta ihan hyvä varmaan siivota. Olen myös pakannut tavaroita hiukan.

Kaavat ei tullu vieläkään valmiiksi, vituttaa. En ehtiny tehä niitä tänään kuin ehkä 45 minuuttia siitä kahdesta tunnista joka siihen piti olla varattu. Argh. Piti sovittaa Anna-Julialle ja sitte siinä oli jotain muutakin tekemistä, en kyllä kuollaksenikaan muista mitä. Jotain turhaa I'm sure.

Nukuttaa taas enemmän ku laki sallii. Äiti on kai viikonlopun pois. LAUANTAINA kai Keskiselle. Ens yönä vois kai nukkuakin. Vaihdoin oikeen lakanatkin vihdoin.

Huomenna musta tulee taas hetkellisesti rikas. Saapa nähdä, joo, saapa nähdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.