IRC-Galleria

Porcupine Tree - Wedding NailsTiistai 08.09.2009 23:09

Miksihän Last Fm on taas lakannut toimimasta? Tai siis se näyttää kyllä mulle tässä koneella että joo moi scrobblasin nuo kaikki tuonne, mutta ei ne oo siellä mun profiilissa.

Tein risottoa, koska Tommi väitti viikonloppuna että riisi on hyvää. Pakko oli kokeilla että olisko se muka. No olihan se. En oo vissiin ennen vaan osannu tai jotain. Tai sitten kookosmaito was the trick. No, oli mikä oli, se oli hyvää.


Miksi elämä on näin vitun traagista välillä? :D Siis sellasta kauheaa traagista draamaa mitä lie. Oikeasti vakavia asioita, mutta silti tekis mieli nauraa. Tai en mä tiedä vakavia asioita, mutta vakavasti niistä puhutaan muualla kuin mun pään sisällä.


Miksi mulla on toisinaan pakkomielle saada ihmiset sanomaan musta epämiellyttäviä asioita? Ja sitten märehtiä sillä? Se on aika vitun ärsyttävä piirre. Oon havainnut, että yleensä paras vaihtoehto olisi se, että pitäisin suuni kiinni. Olisin hiljaa, enkä kommentoisi mitään mihinkään. Ei tarttis aina sietää sitä, kun joku saa sanoa mulle että "minäpäs olin oikeassa ja sinä väärässä". Terkkuja vaan iskälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.