IRC-Galleria

Mew soi päässä. Maanantai 14.09.2009 23:51

Wait 'till you see how they're in love with my sickness.


Tänään olin aamukymmenestä iltakuuteen koulussa, miinus 14:20-15.15 välinen aika, jonka vietin Tommin seurassa mm. Törnävän puistossa ja keskustassa kaupassa. Takkini edistyi, vaikka mun pitikin saada ankara hermoromahdus siksi että ulommat taskukankaat oli aivan väärän kokoiset ja sitten mun piti korjata niiden kaavakin siitä syystä. Mutta etukappaleet on lähes valmiit ja taskutkin myös ja takakappaleen tein kans aika hyvään malliin. Muotolaskokset ja takasauma siitä vaan tuli tehtyä, mutta eipä siinä paljon muuta olekaan. Paitsi se halkio sitten kun on sen aika. Ompelin epähuomiossa koko takasauman kiinni, mutta saapa tuon auki. Huomenna lähden jo kahdelta pois, siis sitten kun koulu virallisesti loppuu, koska on vähän bisneksiä keskustassa. Pitää hakea yks resepti ja sitten käydä tk:lla labrassa jos kerkeän. Enköhän mä pyörällä kerkeä. I should hope so.

Päätin muuten alustavasti, millaisen talvitakin teen sitten ennen joulua takkijaksolla. En kerro sitä tässä plagioinnin varalta, mutta ne joita kiinnostaa saavat kyllä kuulla sitten ihan kasvotusten. :D Ja joo, oon vähän vainoharhainen, mutta kun en halua että kukaan tekee samanlaista. Sitä paitsi avaudun kuitenki siitä luokkalaisille takkijakson lähestyessä, niin se on siinä vaiheessa sitten ihan sama. Ja voihan mun mieli vielä muuttua. Muuttui tänäänkin alkuperäisestä suunnitelmasta. : D Tosin vain värin ja pituuden suhteen, mutta.

Hitto että nukuttaa. O_o Normia pitempi koulupäivä kyllä väsytti ihan kiitettävästi ja sitten vielä pyörämatkat tässä kunnossa, niin tuota niin. Vähän väsyttävää kyllä. Olin koulussa jotenki ihan horroksessa. Ihan pihalla kaikesta. En ees tajunnu kun muut lähti syömään. :D Yhtäkkiä vaan sytytti, että luokassa oli vähän hiljasta ja sitte tajusin että jaa katos ne meni syömään. Mutta takki edistyi tosiaan. Ja löysin siihen täydelliset napit! Kullanväristä metallia, aika isot. Oli pikkusen täpärällä, että löysinkö tarpeeksi niitä, kun niitä sai vähän ettiä varastosta. Ja ensin näytti epätoivoisesti siltä, että yksi nappi jäi puuttumaan, mutta sitten mä Pyysin ja mä Löysin. :D Mut se oli oikeesti ihmeellistä. Pengoin sen saman nappikasan monta kertaa ensin läpi ja sieltä ei löytynyt niitä kullanvärisiä, mutta sitten pyynnön jälkeen löytyikin yllättäen se puuttuva nappi.
Eikä ne napit maksakaan kuin 10 senttiä kappale. Heehee. 18 niitä tulee siihen ainakin näillä näkymin, voi toki olla että sovituksessa asia muuttuu. Sen näkee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.