IRC-Galleria

Tuo Bank Job toimii sittenkin, vaikka Minda on tehnyt siihen mahtavan loven hampaillaan. Mutta ainakin Ville saa katsottua sitä ihan ongelmitta pleikkarilla. Haa. En muista oonko koittanu koneella kattoa, ja jos oon, niin että miten kävi. Mulla oli vaan sellanen tunne, että se ei toimi. Kenenköhän tuo leffa muuten on. O_o Villen se ei ole, sen tiedän. Mutta en tiedä onko se mun, iskän, Minnan, Satun, vai kenen. Odd.

Ostin tänään niitä siteitä ja mua oikeen hävetti ostaa niitä. xD Kuin olisi taas joku 12-vuotias pikkuteini. Ostin sitä paitsi vääränlaisia, mutta ehkäpä selviämme.

Koulussa turhauduin totaalisesti. Oli ensimmäinen takin sovitus ja siitä piristyin ja sitten jäin koulun jälkeen kahdeksi tunniksi tekemään muutamaa sovitusmuutosta - vain huomatakseni, että niillä ei ollut juuri mitään vaikutusta takin ulkonäköön. Okei, ne hihat istui vähän paremmin, mutta silti ne pussitti typerästi. Tai sitten mä ja Reetta ollaan eri mieltä siitä, kuinka väljä hihan tulee olla siitä kohdasta. Otan luultavasti kyllä oikeuden omiin käsiini ja kavennan niitä saumoja lisää kunhan jaksan. Meni totaalisesti puhti siitä tekemisestä sitten kun näin ettei sillä ollut paljon mitään vaikutusta sillä mitä olin tehnyt. Ah niin ja mun pitää leikata uudet rannekkeetkin, koska mun pitää valmistaa ne eri tavalla ja niissä ei ole tarpeeksi saumanvaraa. Argh? Argh. No, onneksi ostin paljon kangasta. Ei ainakaan lopu kesken. Tuntuu vaan niin kuin en olisi taas edistynyt yhtään sen takin kans tänään. Huomenna joudun olla koululla varmaan iltayhdeksään, että saan sen siihen kuntoon että voi tehdä napinlävet ja kiinnittää napit. Oikeastaan napinlävet varmaan kannattais tehdä kans jo huomenna, koska se kone kuitenkin kusee jotenkin. Ja nappien kans mulla menee kauan, koska ompelen ne tietenkin käsin ja niiden paikat pitää kattoa ja kaikkea. Löytäis vaan ne vaatturinnapinläpikoneen kokolevyt jostain. O_o En nimittäin nähny niitä yhtään missään ku viimeks etin. Mutta ehkäpä Reetta voi auttaa minua siinä huomenissa. Hitto mulla onkin tekemistä huomenna. Pitää tehdä kaulus uudestaan, leikata ne uudet rannekkeet, tehdä uudet rannekkeet, kiinnittää ne ja kaulus, saada ne hihat pelittämään jotenkin järkevän näköisesti, koota vuori, sovittaa toisen kerran, kiinnittää tamppi, kiinnittää vuori, tehdä se halkio, tehdä ripustuslenkki niskaan, kirjoittaa se hiton laatuvaatimuslista. Ja kun kaikki tämä vielä kusee aika ahkerasti, niin ei varmaan menekään kuin tosiaan sinne iltayhdeksään. Hohho-hoijaa.

Jos ei enää sada, niin lähden puolen tunnin päästä helluntaikirkolle. Voi olla kyllä vähän kylmä tuolla, kun äsken tosiaan satoi kaatamalla, mutta mitäs pienistä. Pihalta kuuluu ärsyttävä pesisselostaja. Nainen kerrankin, jostain syystä. Yleensä ne on miehiä jotka tuolla selostaa. Heimutta mähän voin nähtävästi katsoa netistäkin tämänpäiväiset Sateet. Wooo. Jee. Senpä taidan tehdä. Oon niin väsyny kyllä, että en jaksais lähteä polkemaan. En tällä viikolla, kun teen noita ylipitkiä koulupäiviä ja nukun huonosti. Jopas piristyin kun honasin tuon asian, että ne näkyy netistäkin. :D Nice. Tuli nimittäin huono fiilis, kun tajusin taas kerran olevani niin väsynyt etten jaksais enää lähteä illaksi mihinkään. Mutta tämä muuttaa asian. Kunhan Ville ei rupea vittuilemaan, kuten se yleensä tästä aiheesta rupeaa.

Söin muuten ihan sairaan hyvää ruokaa. 8) Tai siis samaahan se oli mitä söin eilenkin, nimittäin makaronia tomaattisoijasuikalekastikkeessa + lots of valkosipuli, mutta tällä kertaa mulla oli lisukkeena maailman parasta leipää ja sen päällä sellasta tuorejuustoa jossa on aurinkokuivattua tomaattia. Vähän liikaa tomaattia, joo, mutta kun näin sen purkin kaupassa enkä voinut sitten olla ostamatta ja myöhemmin maistamatta. Huvittavaa on se, että kävin eilen samassa kaupassa ja tuijotin samanlaista tuorejuustopurkkia ja onnistuin aivan helposti sanomaan itselleni, että "Sari sinä et tarvitse tuota", mutta tänään en edes yrittänyt estellä. Vissiin ne menkat tulossa tosiaan. xD Ihme etten sortunut suklaaseen. Tuijotin kyllä kääretorttuja aika haluavasti, mutta en sitten sortunut niihinkään. Ja mä sentään oon aikamoinen kääretorttuaddikti jos saan sellaista käsiini. xD

Tänään oli myös koulukuvaus. Pudistelin ahkerasti päätäni, kun luokkatoverit kiljui ja kitisi tyyliin että "mun nenä kiiltää!" ja "voi ei mä unohdin kattoa että tuliko mulle mahamakkaroita siinä kuvassa!" ja "eiii mun hiukset on huonosti!!". Näin myös palasia NU07TI:stä. Siis ex-luokastani. Tuomas tunnisti mut ja musta jotenkin tuntui että sitä huvitti nähdä mut tyttöjen kanssa. :D Muakin jotenkin huvitti se, että se näki mut niiden seurassa. Virnistin sille. Näin myös Laitsun, mutta se ei huomannut mua. Tekisi mieli nähdä ne kaikki, tietää että kuinka monta on vielä jäljellä siitä alkuperäisestä yhdeksästätoista. Vai montako meitä oli. En mä muista. Kun minä ja Juho vaihdettiin alaa (siis ei samalle alalle. :D:D) niin tais jäädä enää 12. Jarnon oon nähnyt pari kertaa kaupassa ja Ollin kans, mutta muista ei kauheesti näköhavaintoja. Ikävöin niiden seuraa toisaalta. Ne oli mukava luokka, vaikkei mulla siellä periaatteessa kavereita ollutkaan. Aina sai nauraa niiden jutuille. :D Saa tosin nykyisenkin luokan jutuille nauraa, mutta joskus ottaa päähän kaikki se tyttömäisyys ja draama. Jätkien kans oli niin rentoa, ei niin ankaraa selkään puukottamista joka välissä. Mutta life is life and I love it.


Tuntuu että voisin jatkaa tätä tekstiä loputtomiin, mutta taidan lopettaa nyt kuitenkin. :D Kiitos ja hei. Love you <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.