IRC-Galleria

Huvittavaa. Oon tänään lähinnä istunu tai maannu sängyllä ja lukenu kirjaa. Sitte tuossa ku Ville lähti johonki, niin mulle iski yhtäkkiä aivan sairas halu kirjoittaa päiväkirjaa. Se oli niinkun joku hyvin äkillinen suklaanhimo tai joku vastaava. Ja sitten mä kirjoitin kaksi sivua viimeaikaisista tuntemuksista aiheesta Tommi ja olin tyytyväinen. Tosin huvitti myös se, että fontti oli jotenkin normaalia suurempi. Johtunee lievästä väsymyksestäni.

Päätin myös alustavasti ostaa pullon viiniä viikonloppuna. Jotain hyvin mietoa, mutta viiniä none the less. Voi olla että mieleni vielä muuttuu. Mun tekis kyllä sitä viiniä mieli esim juuri tänään, koska tuntuu että kaikki vituttaa enenevässä määrin. Onneksi saan sentään olla yksin. Ja tein mä jo sururuokaa, joka helpotti yhdessä lämpimien vaatteiden ja kirjaan uppoutumisen kanssa. Kirjat on ihania, ever mentioned?

Mä harkitsin jossain vaiheessa hetken verran, että lähtisin lenkille. Nyt mä en oikein tiedä. Toisaalta tuolla olis kyllä hyvin ihana ilma käydä lenkillä, mutta toisaalta nyt on se aika kun koko kaupunki lähtee lenkille ja mä preferoin hieman yksityisempää lenkkeilyä. Rupeaa aina vituttamaan, kun on liikaa ihmisiä yhtä aikaa yrittämässä näyttää ahkeralta. Tosin että nyt sataa, joten vois olla vähän vähemmän tuota porukkaakin. Jospa mä käväisisin.


Ai niin, en saanut sitä asuntoa, sur-fucking-prise. Se oli mennyt juuri ennen kuin minä sain perseeni raahattua sinne toimistolle. Ja se oli mennyt yhdellä puhelinsoitolla. Miettikää oikeasti. Argh. Huomenna haravoin Seinäjokisen sivuilta ilmoituksia ja soitan heti aamulla koulussa. Vituttaako ehkä lievästi jos ei tärppää vieläkään. No jos ei, niin menen perjantaina Sevasin toimistolle. Tosin siinä on yksi pieni mutka matkassa, mutta sekin selviää tässä viikon mittaan I'm sure. Ja sitten jos ei sieltäkään tärppää, niin sitten tehdään hakemuksia SKV:lle. Laitan ne toistaiseksi jäihin because of se samainen mutka matkassa, ja koska mä en edelleenkään ole valmis maksamaan neljänkympin vesimaksua kuukaudessa. Koska se on naurettavaa pelleilyä mun veden kulutuksellani.



Oon ihanan salaperäinen välillä. Tosin tästä kukaan ei sitä välttämättä huomannut. : D Mutta Lj:stä ainakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.