IRC-Galleria

Ässässä oli tänään hauska myyjä. Yksi hyvä juttu lisää tähän loistavaan päivään. Se oli kauhean kohtelias se myyjä ja heitti jotain läppää, ja sitte ku se katteli mun ostoksia kun olin maksamassa, niin se kysy että "onko sulla pussia että saat nuo kannettua?" kauhean huolestuneella äänellä. Vakuutin, että kyllä ne mahtuu mun reppuun.

Kävin myös ostamassa postimerkkejä Postista ja sielläkin oli mukava asiakaspalvelija. Koulussa edistyin takin kanssa huomattavasti, nyt vuori on lähes kokonaan kiinni ja alavarakin näyttää siltä miltä sen on tarkoitus näyttää. Reetta havaitsi että olen suuressa ahdingossa sen työni kanssa ja auttoi mua. Onneksi. Ja sittennn olis taas yksi unelma-asunto kiikarissa, ja tällä kertaa on tavallista paremmat mahdollisuudet saada se. Vapautuu jo ens keskiviikkona, joten sekin olis mahtavaa että pääsis nopeasti muuttamaan. Mutta asia selvinnee lähipäivinä. Sitten lisäinfoa jos käy hyvin.

Ens viikonloppuna (siis ei nyt tulevana vaan sen jälkeen) oon sitten kiinni, koska meillä on tuunauskurssi, ja me mennään Areenalle käsityömessuille tuunaamaan vaatteita ja opettamaan ihmisiä. Tai jotain asiakaspalveluhommaa siellä on, en oikeen tiedä ees mitä. Mutta olettaisin että ihmiset saa kokeilla tuunata ite jotain ja me autetaan. Ja se on sitte koko viikonlopun se homma, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Yhdeksästä viiteen kait. Mutta vastapainoksi mulla onkin ens maanantai ja tiistai vapaata! Ihana tää vappijakso muutenkin, kun on niin paljon vapaapäiviä. 8))

Mutta nyt ruokaa ja mesekeskustelu kullan kanssa. Adios.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.