IRC-Galleria

Disturbed.Sunnuntai 11.10.2009 18:11

Istuskelen autossa. Tompan bemmissä. Sinänsä sangen kummallista kirjoittaa autossa päiväkirjamerkintää nettiin, muttah. Ei kai tässä mitään. Itse asiassa tykkään tästä aivan vitusti. Maisema vilisee ohi ja musiikki soi ja minä kirjoitan. Mukavaa. Jotenkin virkistävä tunne. : D

Eilen oli tosiaan tuparit. Tommi oli ihan varma, että ketään ei tule, mutta melkein kaikki kutsutut tuli. Paitsi tietenkin ne mun kutsumat ei tulleet. Mutta ei se mitään, hauskaa oli. Jotenkin ihanaa emännöidä partyja ja olla nättinä. Mulla oli se mun suloinen samettiminimekko päällä ja olin aika soma. Aiheutin Tommille keskittymisvaikeuksia. Syyllistyin itsekin sitten lievään humaltumiseen by valkoviini. Tyttöjen kanssa oli mukavaa puhua miehistä.

Nyt ollaan minä Tommi Minna matkalla Alajärven kautta Evijärvelle. Sitte vähän syyslomaillaan. Keskiviikkona aamusta kait lähdetään Tommin kans takaisin kotiin. Ens viikonlopulle on ehkä suunnitelmia, mutta not sure yet. Jotain Tamperevisiittiä mahdollisesti Tommin kanssa, mutta saa nyt tosiaan nähdä sitten.


Now I shall neuloa pipoa ja kuunnella lisää musiikkia.

Tsau.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.