IRC-Galleria

Wahwah.Tiistai 20.10.2009 22:55

Tänään olen aikaansaava. Olen pessyt pyykkiä ja leiponut leipää ja tiskannut astioita. Koulussakin edistyin huomattavasti. Leikkasin housut kappaleiksi ja kiinnitin tukikankaat, ja painoin osan seinätaulujen kuvista. Olisin painanut enemmänkin, mutta kun ne penteleen seulat kuivuu niin kauan. Niistä housuista tulee varmaan ihan ylettömän isot, mutta niitä voi aina pienentää. Näkee sitten sovituksessa. Ne on sellaset erittäin korkeavyötäröiset ja leveä muotokaitale siinä vyötärön kohdassa. Suorat housut muuten oikeestaan. Aika perus. Ja kangas on sellasta ihanaa tummanvihreämustaruuturaitakangasta. Siis tummanvihreitä ja mustia raitoja jotka muodostaa ruutuja. Ja se on jotain ohutta villakankaan tapasta. Ei rypisty ja laskeutuu kauniisti.

Piti käydä lenkilläkin tänään, mutta en taida kyllä jaksaa. Huomenna sitten, jos Sateitten jälkeen jaksan. En ennenkään viitsi, kun hikoan kuitenkin kävelymatkalla sitte. Tein muuten pesulapun koulussa. Ku tuo mun pesusieni alkaa näyttää aika kiinnostavalta. En oo ihan varma, toimiiko se pellavakangas pesulapussa mitenkään, mutta koekäytän sitä sitten kun käyn seuraavan kerran suihkussa. Ainakin se kuorii ihoa kun se on niin karhea sellanen.

Tänään aion vielä paistaa nuo sämpylät täydellisiksi ja syödä niitä ja lähinnä rentoutua. Tekis toisaalta mieli tehdä jotain hyödyllistäkin, mutta ehkä mä en jaksa vaivautua. Ai niin, on mulla se yksi pukuluonnos joka pitäisi tehdä loppuun jossain vaiheessa. Vaan enpä kerro mikä puku! HäähhäähäähähähähähähähhähähähhHEH.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.