IRC-Galleria

Aah nukuttaa jälleen. En taida paljon muuta nykyään kertoakaan, kuin että mua nukuttaa. :D Jännä sinänsä. Nukuin viime yönä mielestäni hyvin. Ja silti tuntuu, että väsyttää ihan yhtä paljon kuin huonosti nukuttujen öidenkin jälkeen. Ollut ihan viihtyisä päivä. Koulussa edistyin runsaasti. Leikkasin takin palat jo ja tein ne ihme kokeet sille loppukankaalle, ja sitte tein jonkinlaisen työjärjestyksen. Huomenna poikkileikkauskuvia, ja toivottavasti ompelua. Tajusin, että mulla on kymmenen päivää aikaa tehdä sitä takkia. Saa nähdä miten onnistuu. Noo, jään sitte ylitöihin jos näyttää tukalalta. Luultavasti joudun jäädä, koska oon maanantain ja tiistainkin vielä pois koulusta, niin siinä jää ihan kivasti hommaa tekemättä. Neljän päiviä molemmat, tosin tiistai alkais vasta kymmeneltä. Eikä mulla ole edelleenkään sitä vuorikangasta.

Tosiaan lähdetään sunnuntaina Turkuun ja sieltä yön aikana Tukholmaan. Sit tehään siellä jotain ja asustetaan hetki hostellissa ja maanantai-iltana muistaakseni klo 19:00 menemme katsomaan The Mars Voltaa. Fucking finally! Sitte ehkä yön aikana nukutaan siellä samaisessa hostellissa ja sitte joskus aikasin tiistaiaamuna lähdetään takas Turkuun laivalla again.

Ai niin, mun piti tarkistaa paljonko rahaa on tilillä. Jos saisin maksettua sen koulun laskunkin joskus. Ärsymys vaan, kun en tiedä käykö siellä toimistossa pankkikortti or not. Noh, pitää kysyä huomenissa sitäkin.

Tein sapuskaa, woo. Keitin oikeen perunoita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.