IRC-Galleria

Tulin eilen kotiin kolmelta aamuyöllä ja tänään lintsasin koulusta, koska olisin nukkunut joka tapauksessa riippumatta siitä, missä olisin päiväni viettänyt. Ruotsin reissu oli aika jees, paitsi että väsyttää yhä aivan törkeästi. Ei tosin nukuta. Mutta fyysisesti väsyttää ja joka paikka vähän kipeänä, varsinkin hartiat. MUTTA The Mars Volta oli aiiivan mahtava. 8)))) En tosin nähnyt juuri muuta kuin Cedricin ylävartalon, Ikeyn ja välillä palan Omaria, mutta ei se mitään. Kuvia sain aika huonosti johtuen omasta typeryydestäni. Narikkatäti sanoi että kameroita ei saa viedä sinne, joten jätin omani laukkuun, ja sitten totesin että kukaan ei vilkuillut yhtään kenenkään laukkuihin ja jouduin ottaa kuvat surkealla puhelimen kameralla. En oo jaksanut vielä siirtää niitä koneelle, mutta luulisin että edes yksi on julkaisukelpoinen. Laivalla olin vähän turhan humalassa menomatkalla ja mun hiukset värjättiin. Ruottista en ostanu oikeen mitään muuta kuin ruokaa ja metrolippuja. Ja silti meinas rahat loppua kesken. Mun oli tarkoitus ostaa Tukholmasta jotkut hienot kengät, mutta eihän me jaksettu edes käyskentää mihinkään kauppoihin kaiken sen kävelemisen ja kantamisen ja huonojen yöunien jälkeen.

Jotenkin tosi kummallista, että mä oon hereillä ja Tommi nukkuu. Yleensä tää menee nimittäin toisin päin. Tänään on tapahtunut muitakin outoja vastakohtaisuuksia, joista tosin en mainitse sen enempää.

Mua alkaa todellakin pelottaa, että miten saan sen Pauliinan takin valmiiksi. Ja mistä mä saan punaista satiininauhaa? Kellään ehdotuksia? En ole vieläkään ostanut vuorikangasta enkä sen paremmin tikkauslankaakaan, enkä oo ihan varma onko mulla huomenna mitään tekemistä koulussa jos en lähde kesken päivän ostamaan edellämainittuja. Ja kun mua ei vois kyllä vähempää kiinnostaa edes mennä kouluun. On niin lomafiilis tuon reissun takia. Mut pakkohan se on. Tulee pitkiä päiviä. Piitkiä. Veikkaan että ens viikolla oon taas jotain kahtatoista tuntia koululla tyyliin. Eväät mukaan vaan. Ja Tommi, jos se on kotona.

Aijoo. Mummu ja vaari teki pikavisiitin tänne eilen. Nothing special.

Olen syönyt aivan liikaa roskaruokaa ja maha on ihan sekaisin sen takia. Voihan kvittu. Ens viikonloppuna kai bileet. Jossain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.