IRC-Galleria

Tajusin muuten äsken, ettäMaanantai 07.12.2009 21:23

enää kaheksan päivää koulua ja sit on joulujuhla ja sit on loma! Ahh sitä on kaivattu. 8)) Ku pääsis vielä hiihtämään niin elämä ois täydellistä.


Tänään olen ollut tosi aikaansaava. Ainoat hyödylliset asiat mitä oon tehny tulee tässä:

- pesin ton vuorikankaan ja laitoin sen kuivumaan
- laitoin kuvat koneelle
- puhdistin suihkun lattiakaivon

Näiden lisäksi olenkin sitten lähinnä istunut koneella ja löhönnyt. Koulusta tultuani kävin kuumassa suihkussa ja jossain välissä join lasin viiniä ja nyt olen sen johdosta entistäkin uneliaampi. Toisaalta mukava pitää tällanen yksinäinen löhöilyilta. Olla vaan ihan turpa kiinni ja hengailla itsekseen. Saa älämölötä sitten kun siltä tuntuu. Nyt ei tunnu.

Silmiä väsyttää kyllä aika kivasti. Pitäis mennä nukkumaan, mut en mä vielä tahdo. Hirvittää kyllä vähän tämä tuleva puolitoistaviikkoinen. Tommi on sen aikaa töissä tuolla jossain ties missä. Turussa kai. Viikonloppukin ilman sitä. :( Ja nyt jo on ikävä. Noh. Kai se tästä. Jos ei muuten, niin kehitän lievän peliaddiktion ja näin unohdan ikäväni hetkeksi. Oon niin viisas, voi että.

Ai niin. Jatkuvan painostuksen myötä työnsin itseni Facebookiin. En ole ihan varma, pidänkö siitä vai en, tai että osaanko käyttää sitä edes, mutta ihan givalta se vaikuttaaa. Aa-aa. Vois pelata.
Aa. Toisaalta tekis mieli neuloa jotain, mutta musta tuntuu että mun aivot toimii aivan liian hitaasti sellaiseen aktiviiteettiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.