IRC-Galleria

Dear diary...Torstai 31.12.2009 06:11

Tänään tapahtui seuraavaa.

Heräilin aamulla katkonaisesti ja yleensä omituisiin uniini. Unissa oli työhakemuksia ja vanhoja ystäviä ja pelottavia kouluympäristöjä. Käperryin takaisin Tommin kainaloon nukkuakseni lisää. Jossain välissä koirat tuli herättämään. Hyppäsivät huoneen oven auki ja nuuhkuttivat. Vein ne pihalle. Taisin yrittää jatkaa nukkumista, en muista. Sittemmin täydensin kauppalistaa. Ai niin, ja sitä ennen myös Satu tuli kysymään että haluanko hierojalle. En jaksanut ja nukutti. Huomenna nukuttaa varmaan vielä enemmän. Tai siis tänään. Tänään on bileet. Aion olla fucking pretty, niin että tiettyjä ihmisiä ärsyttää. Tai panettaa. No, quite the same really. Jos tommi seinäjoen reissustaan toipuneena vaivautuisi tuomaan mulle pullon punaista El Tiempoa huomiselle tai siis tälle päivää niin olisin happy and drunk, mutta kuten olemme huomanneet, niin se ei ole mitenkään luotettavaa. Etenkään kun sillä on taas vaihteeksi puhelimesta akku lopussa, joten en voi edes soittaa sille. Voisin varmaan soittaa eräälle toiselle, joka muistutti mua ärsyttävällä tavalla menneisyydestä, tosin ihan asian vierestä. Mutta mua ei kiinnosta puhua niille muille tässä tilassa. Kun olen itkenyt ja väsynyt ja naarmuilla. Blaah. Mun pitäisi ruveta nukkumaan jo. Ei jotenkin vaan innosta.
Tein muuten hyvää ruokaa. Tommikin lupautui innoissaan syömään, ja samoin Minna, mutta yksin minä sen aterian söin tuolla keittiössä (yksin koko talossa). Eikä sitä ole tähänkään mennessä sorkkinut kukaan muu kuin minä. Persikkarahkaan tosin oli koskettu, mistä pidin. Nämä ovat ruvenneet enemmän tai vähemmän noudattamaan hiilihydraatitonta ruokavaliota, enkä oikeastaan voi valittaa. Se tekemäni ruokakin oli ihan sen mukaista. Ja erittäin herkullista. Mutta enpä tiedä jaksanko itse nähdä vaivaa moiseen. Sitä paitsi täysjyväpastasta luopuminen on vaikeaa.

Tykkään siitä, kun Suffeli asustelee mun huoneessa. Se oikeen rapuutti ovea monta minuuttia tänään, että päästäisin sen sisään. Sen jälkeen se yritti vauhkona leikkiä palapelin palasilla ja joka kerta sähisin ja huusin sille ja viimein se lopetti. Tosin musta tuntuu että tuosta puuttuu paloja, joten ehkä se piilotti muutaman. Or then I'm just stupid.

Tommi on tosiaan siellä Seinäjoella. Lähti "poikien kans baariin" kysymättä multa mitään tai edes kertomatta että ne on siellä yötä. Meidän kotona siis toisin sanoen. Hirvittää lievästi sanottuna ajatus humalaisesta miesporukasta MINUN asunnossani, jossa on MINUN tavaroitani ja tekstejäni ja ties mitä vanhoja ja nykyisiä päiväkirjoja ja kirjeitä ja kaikkea erittäin yksityistä. Tommi tosin vakuutti ettei ne mitään siellä pengo mutta mistäs minä tiedän mitä miehet keskenään keksii.
Kai se joskus huomenna tulee. Olis tavoitteena nukkua siihen asti, which is why olen edelleen hereillä. Osasyy tietysti sekin että olo on ollut enemmän kuin perseestä. Mua vaan vähän pelottaa ja toisaalta kiinnostaa Tommin reaktio yhteen juttuun, joka kyllä joo on aika typerä mutta helpotti oloa. Luultavasti se saa kohtauksen. Ehkä vihaa mua sen takia. En tiedä. Ihan sama. Can't help it anymore.

Jännä ettei vieläkään oo yhtään nälkä, vaikka siitä mun sapuskoimisesta on jo mooonta tuntia. Söin joskus kasilta. Eli siitä on ööö seittemän tuntia! Odddball. Sen jälkeen oon syöny vaan pienen annoksen rahkaa ja muutaman karkin.

Yritin muuten hiihtää tänään. Failed miserably. Hanki on korkea ja pehmeä, joten mä vaan upposin sinne suksineni enkä kyennyt hiihtämään ollenkaan. Ja sitten vielä se lumi takertui suksien pohjiin, vaikka oli 12 astetta pakkasta. Sari ei nyt ymmärrä. Wouldn't be the first time.

Aion tehdä historiaa ja tilata H&M:ltä vaatteita sitten kun laskut ja vuokra on maksettu ja varmistettuani että mulla on tarpeeksi ruokarahaa kun yksinäinen elämä alkaa. Huoh. En tiedä miten kestän sen kun tällainenkin on niin syvältä perseestä. Noh, mä hankin harrastuksen. Oli ajatuksena opiskella hieman pianonsoittoa, mutta saapa nähdä. Peilin saan kuulemma seinälle heti kun mennään kotiin (yhdessä), mutta saapa nähdä taas hohhoijaa.

Näin myös unta, jossa olin vasta muuttamassa pois Villen kämpältä ja se oli siellä ja ehdotteli koko ajan seksiä. Se oli erittäin ahdistava uni.


So we'll try and forget it, shall we not.
.

Mä haluan ison talon ja paljon lapsia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.