IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

Harry Potter and the deathly hallowsKeskiviikko 19.03.2008 20:13

Tulihan se uusin Potteri luettua, ja mä tiesin sen, mä tiesin että R.A.M on Regulus Arcturus Musta! HAH! Mulla oli seiskalla yhden entisen luokkalaisen kanssa kiista aiheesta kun kuutos kirja oli juuri tullut. Se tyyppi piti mua ihan pöljänä kun väitin että Regulus on R.A.M.. Pöh ja pah, minen mikään pöljä ole vaan väärinymmärretty Nero. >8D

Ja sitten.. VOI SEVERUS KALKAROS RAUKKAA! Enpä olisi koskaan uskonut että hänestä pitäisin mutta seiska kirjan "Prinssin Tarina" kappaleen jälkeen.. eihän siitä voinu ku tykätä, voi raasua, mikä kurja elämä. :<< Joo-o, en halua spoilata teille jotka ehkä haluatte lukea HP&DH:n joten enpä kerrokkaan mitä siinä kappaleessa käy. :b

Kokonaisuudessa kirja oli.. hmm.. Toisaalta loistava mutta toisaalta.. okei okei, oli se loistava, koska en osaa muotoilla sanoiksi sitä mikä siinä vähän tökki, koska en itsekkään tiedä mikä siinä vähän tökki.

Kaikkia kiinnostaa kovasti lukea tätä mun selostusta? Joo, niin arvelinkin. Mitäs luette, kukaan ei pakota.

Vähän on semmoinen haikea fiilis kun Potterit loppui. Mutta toisaalta.. vihdoinkin se päättyi! Ei tarvihe enää kuluttaa aikaa miettimällä että onko se Dumle nyt oikeasti kuollut, Onko Severus evilbadass, mitä tapahtui Dracolle jne, jne..

Dracoa olis voinut olla enempi. Ja sen olis mun mielestä pitäny auttaa Harrya jossain vaiheessa, pelastaa se tms että kaikki olis voinu olla varmoja että juu kyllä se Draco on pohjimmiltaan kiltti poika. Heh. In your dreams..

Ja Dumbledore on homo! J.K Rowling itse tunnusti että joo, kyllä se on. Sitä ei sanota suoraan siinä kirjassa mutta siihen annetaan viitteitä ja sitten haastatteluissa Rowling kertoi että joo, ette te ole sairaita perverssejä oudolla mielikuvituksella, Dumle oli oikeasti nuorena rakastunut siihen.. mikä sen nimi oli? *tarkastaa kirjasta* .... Gellert Grindelwaldiin.

Tiedän, olen huono ruotimaan näitä kirjoja, joten en halua ruotia enempää. Kiitos, näkemiin ja levätkää rauhassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.