IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

I_I_I_I_I_I_I_I_I_IMaanantai 21.04.2008 00:30

Pikkuveljelläni Otolla oli tänään synttärit. Se täytti... kuusi vuotta? Njah, ketä kiinnostaa? Tärkeintähän oli ne juhlaherkut. B)

Viikonloppu meni taas ihan perkeleen nopiasti, tuntuu ku eilen olis ollu perjantai ja nyt on jo sunnuntai ilta.

Minen millään jaksa olla joka aamu ens viikolla ajoissa, mullon vähän semmonen tunne että saan toisen päivän kesäkoulua perjantaihin mennessä.. Noh, sen näkee sitten.

Suihkuun pitäisi madella. Noh, kaikki aikanaan, ehtiihän sitä vaikka sitten yöllä. Ja sitten ollaan huomen aamulla perkeleen väsyneitä, toisaalta mää en ole koskaan tainnut olla koulu aamuna pirteä.

Iltasin ei väsytä ja aamusin en pääse sängystä ylös, on se vaikiaa.

Mää olen jäänyt ihan fanfictioihin koukkuun, kotona luen niitä koko ajan koneella ja koulussa luen niitä kännykällä. No life.

Olen oikeasti aika tylsä tyyppi. (Jotain uutta?)

Mun gerbiilit on seonnee, muutama kuukausi sitten Hottentotti kävi kämppiksiensä Doven ja Amigon kimppuun, joten mun piti erottaa se niistä ja se asustelee nyt yksin.

Eilen Tito kävi kämppiksensä Marion kimppuun ja Tito on nyt eristetty kuljetuboksiin. No eihän se siellä voi loppuelämäänsä viettää muttakun mulla ei kertakaikkiaan ole enää tilaa uudelle terraariolle. Voi prkl.
Ja Tito on jo tosi vanha niin sille ei ole mitään järkeä alkaa enää ettimään uutta kotia kun se muutenkin tod. näk. kuupahtaa kohta. Mutta mihin minä sen siksi aikaa tungen?

Huomenna on maanantai.... argh! Mää en jaksa taas kokonaista viikkoa siellä HellHolessa. *whimper*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.