IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

Amsterdam, here I come!Lauantai 17.05.2008 03:51

Nonih. Nyt mulle on lippu Amsterdamiin kesäkuussa 13 päivä perjantaina. Epäonnen päivä, eli todennäköisesti se kone syöksyy maahan. No jaa, elämä on.

Mutta hei! Mää menen ulkomaille! Ihan oikeasri menen! Mää olen aiemmin käyny vaan ruottissa, mää en ole ikänä edes käynyt helsingissä (kyllä, ihan totta, en ole.)

Ekaksi meen Famun kanssa junalla torstaina tai perjantaina seinäjoelle ja jätän Famun sitten sinne kummitädille hoitoon, sitten perjantaina ajelen junalla helsinkiin ja joku äidin kaveri siellä kuskaa mut lentoasemalle. Siellä mää sitten odottelen että äiti saapuu oulusta helsinkiin kun sillä oli viikolla töitä niin se ei voi tulla mun mukana seinäjoen kautta vaan lentää oulusta helsinkiin ja sieltä me sitten lennetään amsterdamiin.

Hrr.. kauhiasti yksin matkustamista ja minä (saatika sitten Famu) ei olla oikein kokeneita matkustelijoita (hyi mikä sana, matkustelijoita...)

Äiti on siellä 3 viikkoa, minä yhden viikon. Eli sitten viikkoa myöhemmin perjantaina minä joudun yksin lentämään suomeen, ajamaan junalla seinäjoelle, noutamaan koiran ja sitten lopulta ajelemaan junalla ouluun.

Joo-o, tiedossa paljon ongelmia, itseni totaalista nolaamista ja panikointia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.