IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

Amsterdam kuittaa..Sunnuntai 15.06.2008 03:37

Englannin puhuminen on pelottava kokemus, mutta olen toistaiseksi hengissa.

Taalla on aivan ihania pikkukauppoja joissa myydaan ihan kaikkea kraasaa mita vaan kuvitella voi. Ma olen ostanut ihtelle vaatteita ja piraatti mp4 soittimen. Yritan olla tuhlaamatta kaikkea heti kun onhan tassa viikko aikaa torsailla.

Yhdessa kenka kaupassa myytiin hienoja kenkia, muttakun mina olisin halunnut eri parit! Yhden punaisen ja yhden mustan, ei suostunut myymaan mokoma.. >:( Kympilla saisin kaikki nelja kenkaa, ehka pitaa huomenna kauda ostamassa ne kun maa joka tapauksessa tarvisin uudet kengat joten samahan se sitten on ostaa kahdet uudet kengat..

Mutta. Taalla myydaan koiria ja kissoja elainkauppojen nayteikkunoissa. Etta mulla kavi ne saaliksi.. :( Ja undulaateilta oli leikattu lentosulat pois ja ne oli jossain hiton akvaariossa. O_O

Onkohan Famu kunnossa siella hoitopaikassa...? Terveisin joku neurottinen.. Onneksi mullon taalla kaks kissaa kaverina, etenkin toinen niista on aivan ihana, koko ajan kiehnaamassa vieressa ja se jaksais leikkia loputtomiin kaikilla mun tavaroilla. :D Sen nimi on Simba. Ja taa toinen on Tiger, mutta hollanniksi sen nimen lausuminen on kertakaikkiaan mission impossible, se on niinkun rakasis limaa kurkusta ja sit samalla yrittas sanoa "tiger"

Huomenna mennaan Valibi nimiseen huvipuistoon, jeah! B)

Nyt pitas menna suihkuun ja nukkumaan kun aamulla on aikanen heratus.. Juu ihan kohta.. x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.