IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

IltaaPerjantai 20.06.2008 00:52

Viimonen paiva taalla alankomaiden paakaupungissa menossa, huomenna takaisin Finlandiaan.

Tuli nahtya kymmenia ja taas kymmenia pikkukauppoja amsterdamissa, Hollantilainen huvipuisto, Delfiineita, mursuja ja rauskuja delfinaariossa, apinoita jossain apina systeemissa, vahakabinetti ja semmoinen hieno kiertokavely missa esiteltiin Hollannin "pimeita" aikoja (Siis esimerkiksi rutto/aikaa, noitavainoja ja muutenkin erilaisia kidutus tapoja tms, oli muuten hienosti tehty tama kiertokavely!) Lisaksi tuli nahtya myos vuohia, kanoja, puluja, arapapukaijoja ja katutemppuilijoita.

Amsterdam on natti kaupunki. Itseasiassa koko Hollanti on natti maa. Ja pieni. Ja helvetisti porukkaa. Ja ne tykkaa jalkapallosta. Ja niiden maajoukkueen vari on oranssi, ja se kylla nakyy katukuvassa, kaikkialla on oransseja lippuja, kaupoissa myydaan oransseja paitoja, lippiksia ja kaikkea mahdollista mita mieleen tulee.

Koirat kavelee taalla keskustassakin vapaana, ne saa ottaa vaikka vaatekauppaan mukaan. Suomessa sais sakot koiran vapaanapidosta ja vaatekauppojen myyjat heittas pihalle.

Mina haluan oman Kissan. Ja oman vuohen. Ja oman mursun. Naihin kaikkiin kolmeen elaimeen ihastuin kovasti taman reissun aikana.
Kissoista lahte vaan aivan helvetisti karvaa, enemman kuin Famusta ehka jopa?
Mursut on _hieman_turhan_isoja_
Mutta vuohi. Mika ihastuttava nisakas! Ne on rentoja, kiltteja ja pienena hemmetin suloisia. Maa hankin viela joskus elamani aikana vuohen.

Taalla vois kayda toisenkin kerran. Juh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.