IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

Amsterdamissa, paiva 4Lauantai 02.05.2009 21:27

Lahdettiin tuossa kymmenelta aamulla kaymaan ''black marketeilla'' eli siis semmosella jattimaisella alueella jossa on semmosia isoja halleja ja hallit taynna sellasia pikkukojuja missa porukka myi kaikkea mahdollista piraatti ja kinu kraasaa mita vaan voitte keksia, dvd:ta, peleja, kannykoita, mp3mosia, ipodeja, vaatteita, koruja, patsaita, astioita.... kaikkea. Halvalla. Ostin itselleni kolme erinvarista kynsilakkaa (punainen, musta ja keltainen), 2 t/paitaa, housut, skottiruudullisen kamera laukun, takin ja saaralle pleikkarin muistikortin, kun sellaisen lupasin sille sielta katsella.

Blackmarketeilla hujahti nopeasti monta tuntia ja kun sitten sielta lahdettiin niin mentiin kaymaan hollantilaisella hautuumaalla, mika onkin vahan erillainen hautuumaa mihin perus suomalainen oln tottunut, ne kaikki haudat on semmosia tosi persoonallisia ja ne on tehty jollakin tavalla kuvaamaan sita ihmista, yhen pikkupojan haudalla muunmuassa oli pleikkari ykkonen, peleja, suklaakekseja, cola pullo, valokuvia yms...

Mulla on flunssa. Great. Nena vuotaa koko ajan. No ei auta kuin kestaa.

Sitten me jo suunnattiinkin tanne talolle takaisin ja silleen. Etta tallanen lyhyt sepustus talla kertaa.

Pysykee kanavalla, huomenna olis tarkotus menna kaymaan pannukakku laivalla, eli semmosella lautta/laiva systeemilla mika seilaa pitkin amsterdamia ja siella tarjoillaan kaiken kokoisia ja muotoisia pannukakkuja joita saa syoda sen matkan aikana niin paljon kun maha vaan vetaa.

//Kuvassa blackmarkettien sovituskopit. \,,/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.