IRC-Galleria

KivaKeskiviikko 28.05.2008 19:11

Joku ihan random 31-vuotias äijä oli pistäny mulle viestin netlogissa "Oot söpö :)". Se on kiva et oon söpö, mut häikkää toi ikä et mitäs helvettiä, mitä tommonen mua kaks kertaa vanhempi tolla söpöllä tarkottaa.

Mut no, kai mä otan se kohteliaisuutena. Jotain kautta.

Totesin muuten eilen, et maailma on aika hiton kaunis paikka.

100€ meniKeskiviikko 28.05.2008 01:50

Ostin housut, kuiturastoja, paidan ja kengännauhat ja jotain ihme karamellivanukasjauhetta. Ja sit käytii Arnoldsilla ja ostin karkkii ja vettä Pukarolta.

Helsinki oli kiva paikka taas, Kamppi oli täynnä jotain ihan ihme ernuja ku huomen on Ayabien (kirjotetaankohan noin...) keikka ni ehkä siks.
Sit satuin vilkasee Kampin sen pyöreen aukon poikki menevistä liukuportaista alas, ja arvatkaa vaa katoinko toiste.
Sit ajettii bussilla sellast tietä, mistä lähti äkkijyrkkä rinne alas sivulta, ja oli ihan hiton pitkä matka sinne alas. Lotta käski vilkasee ja siin sit olin et ei helvetti ja rukoilin et se bussi liikkus jo sen rinteen kohalta pois.

Sit käveltii Kiasmalta jonnee kuusee ku käskettii ja ku päästii sovittuu paikkaa ni tuli käsky et takas Kiasmalle. Helvetin kivoja bussikuskeja on juu ku pitää kaikki sovitut jutut jne.

Ravattii Mortician, Cybershopin, Backstreetin ja Blipon väliä, ja sit poikettii Seppälässä ja TokyoKanissa. Foorumi oli jälleen sauna joten siel ei voinu olla kauaa. Säälin niitä myyjiä jotka joutuu olee siin kuumuudessa koko päivän.

Ja joku muikki halus näyttää meille uskomattoman jutun. Mut me ei haluttu nähä sitä. Lälläspöö.

[Ei aihetta]Tiistai 27.05.2008 01:50

Helsinkiin huomenna, nyt uinumaan -->

ViistöistäMaanantai 26.05.2008 20:13

Semmonen joku maaginen juttu.

Hajotin tänään aidanSunnuntai 25.05.2008 22:56

Oltiin Rollen kanssa menossa eri suuntiin. Kutosesteen jälkee oli hitonmoinen vauhti, ja sit vedettiin aitaa päin. Ja koska mie olin menossa oikeelle ja Rolle vasemmalle, niin tulos oli se, et mie lennän aitaa päin ja se katkeaa. Se on oikeesti laho, katkennu ainaki viiestä kohtaa jo aiemmin. :D Aita katkes, minä en.

Eli toisin sanoen kisat meni päin persettä. Parempi onni ens kerralla, toivottavast Rolle on syksyl viel Lehtiksel ja pääsis kisaa sillä sit uuestaa esteille, ja yrittäs pysyy kyydissä. :P

Hevostaitomestaruudet 2008Sunnuntai 25.05.2008 00:40

Oli hauskaa Jennin kanssa. Villit ponit koitti mennä kauralaarille ja hoitajat yritti hätistää niitä. Jenni hyökkäs mun kimppuu ku se oli mun hoitaja ku olin villi poni. Hassu laji se horsebic, hauskaa oli.

"Mie oon ihan ilo persees ja sie oot tollee "Matonen!"-ilmeellä." (Kuva tulee myöhemmin)

KRJ voitti kaikki! Pienten ja isojen sarjan sekä joukkuekisan voitto mein seuralle.

Johanna nauro mulle ku kiljasin ku Jenny kutitti. Jos joku otti kuvan sillä hetkellä, saatto tulla aika edustava. :P Ei voi mitään kun ihminen ei saa ees rauhassa poseerata ryhmäkuvassa.

Yhyy hajosinLauantai 24.05.2008 02:28

Oli vähän pönttö kuva. Tai ei siinä kuvassa mitään, mutku se huomio.

[Ei aihetta]Perjantai 23.05.2008 21:48

Heppaviikonloppu. Huomenna hevostaitomestaruudet ja sunnuntaina kisat.

Ens viikko on helppohelppohelppo. Ma 9-13, ti 8-? (HESA), ke 9-13 pajapäivä, to 8.30-13 leffa ja jotai ja pakkausta ja Kekiksee, pe iskän viiskymppiset, la kevätjuhla ja mun synttäreitä, su hillumista ja ehkä vähän pakkausta vielä.

[Ei aihetta]Perjantai 23.05.2008 02:10

Yhyy kaheksaan. Ja kello on yli ykstoista. Ja mie oon koneella. Ja sitä rataa, loistavaa ja sillee.

Sori, en oo huomenna kiva.

PO-PO-PO-PO-PO-PO-PO

[Ei aihetta]Perjantai 23.05.2008 01:00

http://www.seiska.fi/seiskatv/_a78571/ari+koivunen+seikkailee+madridissa/

Pienessä ja sievässä. Hitto en nauranu taas yhtää. :''DD
Yksityisyys