IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.09.2008 23:07

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta se on vaikeaa, etkä ehkä koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

_________________________

1. Sust on tullu ihan älyttömän erilainen, et oo se sama johon tutustuin sillon vuosii sitte. Vaikka sä nykyään melkeen pelkästään ärsytät, ystävyys sun kans on sen verta kultanen juttu et en haluu katkasta sitä. Meidän hetkist monet on niin ihania ja oot tuonu mun moniin päiviin lämpöö ja valoo, suhun oon voinu aina luottaa ku on ollu jotain sydämellä.

2. Sust on tullu ihanasti positiivisempi maailmaa ja ihmisiä kohtaan, mut vedät sen yli ajoittain. Ei oo sun tapasta mennä kaikkeen mukaan, ei oo sun tapasta muuttaa ittees koska joku haluu. Mua ärsyttää se, et ennen sä kuuntelit, nyt sua ei tunnu kiinnostavan hevon paskaa mitä mieltä mä olen, mut vedetään mukaan vaikka väkisin jos se susta riippuu. Kuitenki meki ollaa tunnettu vuosii, ja tiiän sen pohjimmaisen, sen mihin mä sillon tutustuin. Sen mä toivosin tulevan takas pintaan, se persoona mihin mä tykästyin.

3. Sä oot ihan mahtava tyyppi. Sun kans on hauska jutella kaikest, sä oot peril maailman menost ja uusist koneist ja kaikest. Sun huumorintaju on hyvä, ja osaat nauraa tyhmillekki jutuille missä ei oikeestaan oo mitään hauskaa, paitsi jos vähän vääntää niinku minä. Herrasmiehen elkeetki löytyy, propsit siitä! Mä en tiiä susta kaikkia puolia, mut ei se oo tärkeetä, ne tulee ajan kans. Toki mua välil ärsyttää ku meses oot niin lyhytsananen.

4. Sua mulla on ihan älytön ikävä. Vaik me ei loppujen lopuks tunnettu kauheen kauan, mä oon ehtiny alkaa pitää sua ystävänä. Sä oot pirtee ja hauska, sun kans on helppo puhuu etkä oo hermostunu vaik häiriköin puhelimel ihan turhastaki. Mä haluisin nähä sua enemmän, mut se on vaikeeta. Mua harmittaa se et viime aikoin ei olla kauheest ollu yhteyksis, yhes vaihees ehin jo angstailla ittekseni et sä haluut mut pois sun elämästä. Mut et kai sentään, mä toivon niin. Mä muistan mein yhteiset hetket, mä nauran niille asioille vieläkin, positiivisesti.

5. Sä oot loistoihminen, semmonen hauska ja kiva tyyppi. Ois ihan mahtii nähä enemmän, mut se tuntuu olevan kovin iso kynnys ku ei ihan pyörällä pääse mut ei muuten ookkaa pitkä matka. Mä en vois uskoo, et oot mua nuorempi, yllätyin ihan vilpittömästi ku ihmiset esitti sen väitteen. Piristät jopa mun lenkkiä, vaikka yleensä oon aivan älyttömän rasittunu ja mietin et miks ikinä lähin juoksee. Sä oot persoonallinen niin luonteeltas ku ulkonäöltäs, ja sun silmät on parhaimmat!

6. Oot ihan älytön kusipää. Mua ärsyttää sussa se, et oot niin teennäinen, nuolet muiden perseitä jotta ne pitäis susta. Ei se toimi, tyypit ku herää ni sä oot historiaa, sori vaan. Pitäs olla oma ittesä ja antaa muiden olla mitä ne on, eikä muuttaa itteään vaan suosion takia. Mä en tajuu miten sua kestetään, ku hiihdät perässä minkä kerkeet. Osaat olla mukava mut sillonku et oo oma ittes oot maailman vittumaisin ihminen. Pidin susta joskus paljonkin, mut teit mulle sen verta katalan tempun et saat olla onnellinen et siedän sua näköpiirissäni.

7. Kiitti yläkertaan et sain tavata sut, on ihan loistava juttu tuntea noin mahtava ihminen! Mä oon onnellinen siitä et elämän polut vei samalle tielle. Sä viittit kuunnella jos on jotain murheita. Sun lauluäänes on ihana. Sä jaksat ihmisiä vaikka jutut menis vähän ja enemmänki ohi, oot mukana juonessa jos suunnitellaan jotain.

8. Sä oot hauska ihminen, semmonen pervo mut ei liian pervo. Eeehkä. Sul on ideoita, joskus jopa ihan toteuttamisen arvosia. Joskus ryhdyt vittuilemaan, mut varopa arkoja paikkojas. Sut on tosi kiva tuntee, joku mulle sano et oot kauhee ihminen mut mä oon kyllä eri mieltä. Sust ei oo tottakai tullu kaikki puolet esiin viel, mut mitä mä sua nyt tunnen ni sä oot hieno ihminen.

9. Sä oot tosi rakas mulle, mä oon tuntenu sut koko ikäni, ehkä viime vuosina tullu läheisemmäks. En ehkä arvosta sussa kaikkia sun elämäntapoja, mut kukin taaplaa tyylillään enkä mä voi tuomita siitä. Meil on niin paljon muistoi näitten viientoist vuoden ajalt, et jos luettelisin parhaimmatki vaan ni siinä menis iso kasa paperia. Suakin mun pitäs nähä useemmin, olis tosi unelma jos asuisit naapuris ja voisin tulla kattoo sua joka ikinen päivä. Mut sinänsä, kovat tulee korvesta!

10. Sä oot ihana ihminen, sopivasti hullu. Oot pirtee ja semmonen tyyppi jolle voi alkaa höpöttää jostain ihan randomista mitä ei itekkää tajuu, ja sä lähet juttuun mukaan. Oot ollu monen päivän piristys ja haluisin et sä piristäisit mun päivää ihan IRLskin. Sä oot joku ihme hippi, fanitat Aria ja kierrät sen keikoilla.

[Ei aihetta]Perjantai 26.09.2008 01:57

Näyttiksessä jutut vähän levottomat ja sitä rataa.

"Armeijassa harjoitellaan myös ryhmähenkeä!"
"Mitä vittua täällä tapahtuu?" (Otettiin ryhmäposekuvia ja vanhukset miinus Janne tuli keskeyttää)
"Matti, eikö sulla mitään muuta oo mielessä?"
"Keilapallo" Repes vähä.
"Sä et nimittäin oo mikään vaaraton mies" Iso pelottava Matti!
"Uudet tiskaa" Haistakaa paska.

Nauruu oli.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 02:22

Eilenä oli Rolle-poni aika kiva. :>

Huomen kiusaa Riikkaa!

[Ei aihetta]Maanantai 22.09.2008 19:34

Norsuja norsuja napajäällä, kärsiä kärsiä siellä täällä

Joo tallille koht ja on norsuu ja kärsää.

[Ei aihetta]Maanantai 22.09.2008 18:27

Ryllin tänää korikses ja nyt on peukalo pipi.

Mut oli se komee!

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.09.2008 01:34

KUKA LÄHTEE MUN KANS KATTOO APULANTAA 5. TAI 6. JOULUKUUTA LAHTEEN SIBELIUSTALON FINLANDIAKLUBILLE?!!???

PilvesLauantai 20.09.2008 02:43

Perjantai-illan fiilis nuokkarin jälkeen on ehkä paras mitä voi olla.
Ne ihmiset tuolla, se yhteishenki. Ja viiikot menee nopeemmin ku on jotain mitä odottaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.09.2008 23:56

Ja helvetti jos se saamarin kähinä antaa mulle nelosen aineesta vaan koska tuon sen kaks päivää myöhäs ni omapa on ongelmasa, ei jaksa liikuttaa.

Minkä minä sille voin jos mulle ilmotetaan edellisen päivän aamuna et joo, sä lähet huomen saaristoo. Ja sitten ei ookkaan aikaa kirjottaa mitään aineita ku sukulaisia pitää nähä ja suunnitelmat muuttuu.

Ai että vituttaako.

Joo jee ISKO alkoKeskiviikko 10.09.2008 23:16

Jee kiusaan siellä Riikkaa!

Riikka: "Mitäs kivaa oli riparissa"
Minä: "No ööö mitä yksittäistä.."
Riikka: "No vois mainita vaikka isosesta jotain"
Minä: "No niin, olihan meillä maailman paras isonen, Riikka"

Ai mitenniin vinkvink

Sit hiljanen sali. *SLÄMPS!* Yritin heittää veisarin lattialle ni piti se ottaa kiinni ja kauhee lämäri. Kyl hihihhihihhitytti.

Repeiltii Joonan kans ku piti puhuu isosest.

Jee huomeen näyttis. Sketsimentti, ehehehehhh! Mielikuvitusta ollu. Joo mo, nyt läksyt, teeeelQ ja nuQ.

[Ei aihetta]Maanantai 08.09.2008 23:40

Tähänkö tää nyt sit tyssäs? :o
Yksityisyys