IRC-Galleria

KayTheRut

KayTheRut

Kokoro nai "aijou" daro? Mou wakatteru kara? Ima made mi te ki ta subete ha nisemono daro?

Teenlife & Problems VIIISunnuntai 22.06.2008 02:05

Kun avasin silmäni huomasin tuijottavani valkoista kattoa. Suljin silmäni hetkeksi ja... Ponnahdin istumaan. Olin jo unohtanut, että olin Steven luona. Katsoin poikaa, joka nukkui vieressäni. Stevellä sattuu nimittäin olemaan kahden hengen sänky, joten...

Kaaduin takaisin makaamaan sängylle ja katsoin Steveä. Niin hyvännäköinen...

”Oletko kunnossa?” Nata kysyi kun kävelin välitunnilla hänen kanssa.
”Eiköhän tämä tästä... Asun nyt vähän aikaa Steven luona ja sitten tulen teille jos sopii,” sanoin.
”Tietysti sopii! Olethan ystäväni,” Nata sanoi ja otti käteni omaansa.
Hymyilin kiitokseksi Natalle.

Istuin tylsistyneenä historian tunnilla. Koko luokka oli täysin horroksessa. Onneksi istun aivan luokan perällä, joten voin olla siellä rauhassa. Piirtelin luonnosvihkooni silmää. Se oli itse asiassa aika hieno. Piirrän paljon silmiä. Pidän silmistä. Varjostin juuri silmää kun piirrokseni päälle lennähti paperipallo. Kohotin katseeni ja katsoin siihen suuntaan, josta pallo oli lentänyt. Steve. Hän oli heittänyt sen. Hän istui minusta nähden viistosti takaoikealla. Avasin pallon varovasti ettei vain se repeytyisi. Paperin palaan oli kirjoitettu jotain suttuisella käsialalla. Tunnistin sen heti Steven käsialaksi.

"Sen jälkeen kun puhuimme yöllä, olen ajatellut. Olet oikeassa! Pyydän sitä tyttöä ulos! Alex, lähtisitkö ulos kanssani?"

Katsoin paperia ihmeissäni. Ei, tämä ei voi olla totta... Steve pyysi minua ulos! Poika, josta olen pitänyt seitsemänneltä asti... Otin kynän ja kirjoitin myöntävän vastauksen paperiin. Sitten rutistin paperin taas palloksi ja heitin Stevelle. Katsoin kun poika luki paperin. Steve katsoi minuun ja hymyili iloisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.