IRC-Galleria

KayTheRut

KayTheRut

Kokoro nai "aijou" daro? Mou wakatteru kara? Ima made mi te ki ta subete ha nisemono daro?

Teenlife & Problems XIITorstai 26.06.2008 19:56

Kaikki siis oli hyvin hetken aikaa... mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Meillä se sattui sinä iltana kun olimme Dannyn luona porukalla viettämässä iltaa.

”Hei! Tyyppi huijaa!” Jay huudahti ja osoitti Leoa. Pojat pelasivat korttia lattialla kun Anette ja Lola pelasivat playstationia ja minä ja Nata leikimme Cassien kanssa.
”Enhän!” Leo kiisti asian.
”Aijaa! Mitkäs nämä kortit hihassasi sitten on?” Jay veti Leon hihasta viisi korttia. Leo änkytti saamatta aikaan yhtään kunnollista sanaa. Kaikki vain nauroivat.
”Tiedät säännöt Leo. Huijari ei pelaa,” Jon sanoi. Leo viskasi kortit lattialle ja nousi. Hän asettui sohvalle viereemme ja yhtyi keskusteluumme barbeista. Se oli huvittavaa puhua barbeista jonkun pojan kanssa.

Ovi kello soi.
”Se on varmaan pizzalähetti,” Danny sanoi ja nousi lattialta mennäkseen avaamaan oven.
”Pizzaa!” Cassie huudahti ja juoksi veljensä perään. Naurahdin Cassielle.
”Cassie on niin suloinen,” Nata sanoi.
”Niin on,” nyökkäsin. Kuulin Dannyn avaavan oven.

”Tiesin, että piilottelet tyttöjäni!” kuulin jonkun huutavan ovelta. Tunnistin äänen heti. Isä. Ponnahdin pystyyn ja juoksin eteiseen. Isä piteli Cassietä hiuksista kiinni ja tyttö itki ja Danny kompuroi juuri pystyyn. Isä oli lyönyt häntä.
”Heidän on parempi täällä kuin sinun hakattavana!” Danny huudahti.
”TURPA KIINNI!” isä huusi ja löi Dannyn takaisin maahan. Sitten hän huomasi minut.
”Ja sinä... senkin huoran penikka! Kunhan pääsemme kotiin, sinua odottaa sellainen selkäsauna, ettet voi edes kuvitella!” isä ärisi. Hän viskasi Cassien maahan ja astui Dannyn ylitse minua kohti. Nata, Steve ja Leo olivat tulleet katsomaan mitä oikein tapahtui. Steve veti minut itsensä taakse piiloon.
”Uskallapas koskea Alexiin!” Steve sanoi uhkaavasti.
”Minä kosken tyttööni jos minua huvittaa!” isä ärähti. Steve ei ollut moksiskaan. Olihan hän isompi kuin isäni, mutta isällä on enemmän voimaa. Siitä voin olla varma.
”Joten VÄISTY!” isä huusi.
”Emme!” Nata asettui Steven viereen, jolloin peityin kokonaan heidän taakseen. Muut olivat jättäneet tekemisensä kesken ja olivat nousseet seisomaan.
”Mistä sinäkään tiedät mitään?! Huoran äpärä! Narkkarilapsi!” isä ärähti Natalle. En kestänyt kuunnella sellaista.
”Älä nimittele Nataa! Hän on paljon arvokkaampi kuin sinä!” Steve ärähti. Siinä meni isän raja. Hän löi Steveä vatsaan ja poika putosi polvilleen. Nata seisoi edelleen edessäni. Leo asettui Steven paikalle, vaikka tiesi, ettei pärjäisi isälle. James asteli taakseni.
”Turhaan te puolustatte tuota lehmää! Saan hänet kuitenkin!” isä ärisi ja tarttui Nataa hiuksista – Nata kiljaisi – ja veti Natan lattialle. Kavahdin. Katsoin isän ohi Dannyyn, joka yritti kompuroida pystyyn ja Cassieen, joka itki seinän vieressä hiljaa.
Isä läimäisi Leoa, joka lennähti sivuun iskun voimasta – sellainen tikku kun oli. James asettui eteeni uhmakkaasti. Isä yritti tarttua Jamesiin, mutta James tarttuikin isään ja heitti hänet suuressa kaaressa lattialle. James harrastaa judoa nimittäin.
”Perhanan kakarat...” isä mutisi ja veti Jamesin toisesta jalasta, jolloin pojalta meni tasapaino ja hän kaatui kopauttaen päänsä hienosti seinään ja menettäen tajuntansa. Peruutin varovasti keittiöön. Isä kompuroi perässäni.
”Nyt olet minun! Sinä tulet kotiin, tahdoit tai et!” isä ärähti ja tarttui minua kaulasta kiinni. Huusin.
”Älä koske hänen!” Steve ärähti hypätessään isän niskaan. Isä päästi minusta irti ja valahdin lattialle. Hetkeen en tiennyt mitä tapahtui. Olin ihan pimennossa. Ja kun tajusin missä mentiin, isä tarttui minua niskasta kiinni ja nosti pystyyn. Parahdin kivusta. Katsoin ympärilleni. Steve ja Leo makasivat lattialla Natan ja Aneten kanssa.
”Mitä oikein teit heille?!” huusin ja yritin lyödä isää, mutta isä ei ollut moksiskaan vaan lähti taluttamaan minua eteiseen. James makasi edelleen tajuttomana, Lola oli kyyristynyt veljensä ylle. Muut pysyttelivät kauempana.
”Päästä irti siskostani!” Danny seisoi uhmakkaasti eteisen käytävällä ja osoitti pistoolilla isää.
”Et sinä uskalla ampua,” isä naurahti.
”Katotaanko?” Danny sanoi ja latasi aseen. Isä veti minut itsensä turvaksi.
”Päästä Alex menemään!” Danny sanoi.
”En! Tämä ja tuo pienempi huora lähtee mukaani!” isä ärähti.
”En voi sallia sitä,” Danny sanoi.
”Väisty!”
”EN VITUSSA!” Danny huusi. Samassa isä viskasi minut maahan ja hyökkäsi Dannyä kohti.

LAUKAUS!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.