IRC-Galleria

Vote 4 PedroTorstai 01.12.2005 00:31

Ehehe, tein taas löydön bileiden jäljiltä. Saunakiulusta löyty semmonen pimeessä kiiltävä muovitähtönen joita oon liimaillu mun näyttöön. Arvoitus sinänsä miten se on sinne joutunu, sauna toisessa päässä koko taloa. Mut se oli vaan niin söpöä.

Oli taas melko hervoton päivä. Curiessa tapahtu jengillä varmaan pahin repeäminen ikinä ja muutenkin saatiin sähellettyä. Maissi paukkas kulisseihin kesken esityksen ja repi pelihousunsa. Onneks mulla oli hauskaa. Yleisö kyllä sattu vaan olemaan paskin ikinä. Martsarin yläasteelaiset on nyt todistetusti idiootteja.

Sitten katottiin leffailtapäivässä semmonen überkingi leffa ku Napoleon Dynamite. Ei ehkä taiteellisesti paras mahdollinen mutta nauroinpahan ainakin.

Showssa harjoteltiin meiän tajunnanräjäyttävää pipruesitystä. Repeen luultavasti nätyöksissäkin siinä vaiheessa kun Otto juoksee meiän discofever kujasta ja Ulla hakkaa sitä kaulimella. Saadaan muuten oikein söpöt pipruhameet jotka paljastaa meiän sulot maailmalle kaikissa jalanheitoissa.

Huomenna meen kahteentoista kouluun. Kolme lukuainetta koko jaksossa. Mä käytän vaan päälauseita O.o Ja niitäkin päin suomen kieliopin peräreikää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.