IRC-Galleria

YlisitruunaMaanantai 27.02.2006 23:54

Jealousy is purple
It smells like chicken feet
It tastes like sunday morning
It sounds like mowning the grass
It feels like five o'clocks shadow
It looks like childish cabaree
Jealousy is a French horn

Runo bai Maiski ja minä. Erityisesti viimonen lause aiheuttaa aina lievää hilpeilyä.

Oltiin pussikaljalla tänään kun oli pari hypäriä. Rappiolla on hyvä olla ja sillai. Mut onneks Veltsu opetti matikkaa niin en ehkä kuole huomenna.

pömSunnuntai 26.02.2006 01:59

Joku on yrittänyt kirjoittaa meikkikynällä runoa mun oveen. Mä en koskaan kyllästy siihen kuinka bileiden jälkeen löytyy asioita ympäri kämppää.

Väkivaltainen anaalipenetraatioLauantai 25.02.2006 22:56

Mä oon järkyttyny siitä että oon vielä hengissä. Kokenu tässä parin päivän aikana boheemeja ilmiöitä hieman liikaa. Mut se on tää täysikäisyys. Sain muuten ihan järkkyjä lahjoja.


You said I should trust my instincts
You said I could keep my cool
Now I’m made to look the weakling
I behave like a village fool
It’s a story of sex and power
Intense til the bitter end
We dance in the late night hour
In cold dark jealousy

Bodies Without Organs - European Psycho

Eli meillä oli kovat bileet <3

TaistoluisteluaPerjantai 24.02.2006 01:08

Selkä Tallinnasta. Nyt väsyy. Mut ainakin on viunoja huomisen varalle.

Pertti kuittaa. Ja se on Herra Pertsa sulle.

PällitMaanantai 20.02.2006 23:44

Keskusteltiin just Minnan kanssa puhelimessa yli puoltuntii maailman tärkeimmästä asiasta. Todettiin että mä oon selkeesti serlokki ja se on vatsoni.

Omg huomenna 18. Ja mulla on nänniongelma.
Ja nyt on jatkettu. Voin sanoa että jengi oli ihan kuoseissa. Mä en ollu. Tai ehkä. No ok olin, ainakin tänä aamuna. Huvittavinta oli kun kebabmestan myyjäki vaan nauro meille kun käytiin hakee helpotusta darraan. Varmaan löi vetoa siitä kumpi juoksee ekana vessaan.

Päätin että alan isona taksikuskiks. Ne yksinkertasesti kuulee vaan maailman ihmeellisimpä juttuja työssään. Tai ainakin taksikuskit jotka kuskaa mua ja Maiskia. Whaat can I dooo, I'm just a mirror.

Mä vihaan mun läskipää kavereita jotka lähti jonnekin rupuseen Himokseen mukamas laskettelemaan. Oikeesti ne vaan dokaa ja sekaantuu toisiinsa. Kyllä wanha tietää. Mut onneks edutusvaimot pitää paikkoja pystyssä. Tiistaina tehään kaikkee kivaa kun meikä täysikäistyy. Ja torstaina Tallinaan hakemaan evästä perjantaiks. Joo en tiä mitä niistä kemuista tulee. Aivan liikaa jengii saapumassa. Mut näin mä hoidan asiat.


Come into these arms again
and lay your body down
The rhythm of this trembling heart
is beating like a drum
It beats for you it bleeds for you
it knows not how it sounds
For it is the drum of drums
it is the song of songs

Annie Lennox - Love song for a Vampire

*viiltelee kirjastokortilla* Mut joo, parhaimmat fiilikset saa aina darrassa. Oikeesti. Ja on oikeesti yks kauneimmista biiseistä ever.

Homokammoiset HindulehmätKeskiviikko 15.02.2006 23:14

Huomenna on wanhaaaaaat!!! Aaaaa paniikkiahdistustärinäkohtaus. Kaikki lentää persiilleen kuitenkin.

Tänään olin ekoissa oikeissa bändiharkoissa. Ehdin saada jopa basson käteen ennenku meidät heitettiin pihalle sieltä. Sääh...

Wanhaaaat!!! Ai miten oli?

...ja sunnuntaiaamun häpeäPerjantai 10.02.2006 00:57

Vo löl taas kävi nakki. Olkoon viimonen kiertoviesti johon vastaan:

"Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. LINKITÄN haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

Kävi muutes aika sopivasti, just vaihoin yökkärit. Eli vaaleensiniset ihanat lököolopöksyt jotka on pehmeet ja aevan ihanat. Sitten harmaa toppi jonka oon joskus periny äipän vaatekaapista ja joka on kutistunut navan paljastavaksi malliksi. Alushousut on mustat ja sukkia ei ole.

Haastan sitten kun jaksan, yritän vielä päästä vääntämään hieman matikkaa tässä.


Oon pian 18 jee. Katotaan vaan niin löydän itteni synttäreiden aamuna lumihangesta makaamasta ja vanhukset vilkuttaa innoissaan että hyvää loppuelämää. Tai sit ne ei tee sitä koska mutsi tarvii bilekuskia.

Vihaan meiän bändin nimeä. Sovittiin että Maiskin ei tarvi antaa päättää mistään muusta jos se saa valita nimen. Reilua sinänsä, se on ainoo joka haluis että me soitetaan humppaa. Nimen perusteella meitä luullaan kyllä aivan taatusti humpattajiksi.

UaluealuealeualeMaanantai 06.02.2006 01:34

Motör Fallos on nyt omistanut Järvenpään.

Voisin taas kirjottaa ylipitkän sepustuksen siitä kuinka kivaa eilen oli, mutta ei jaksa. Biisejä keksittiin ja batmania baunssattiin mut kaikki unohtu sen siliän tien. Trumpetit ja vetopasuunat käytiin läpi ja galleriaankin onnistuttiin sekoilemaan. Paikkoja ei onneks kauheesti hajonnu. Mut ihmisiä hajos. Ainaki aamulla kun puolet Motör Falloksesta huomas nukkuvansa lattialla pelkkä kumikerros ittensä ja lattian välissä.

Mun mielestä kaikki spurgut sais sulkea sunnuntaiaamusin johonkin häkkiin ja vapauttaa vasta illalla. Näin nuoriso sais rauhassa nukkua darraansa pois rautatieasemalla.

Parempi överit ku vajaritLauantai 04.02.2006 13:03

Voi juma, en ois uskonu että mun kohdalle osuu. No mut here we go:

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Peitän telkkarini yöksi jollain satunnaisella rätillä. Jotkut ehkä tietää miksi.

2. Istun aina solmussa rumasti ja äijästi koska en vaan osaa istua normaalisti. Sen takia mulla on kohta lonkat ja polvet ja selkä ihan muussina.

3. Teen kinkusta herkkurullia: väliin vaan sinappia ja that's it, hyvää on.

4. Kuuntelen paskaa musaa josta kukaan muu ei tykkää. Tai kukaan terve. Tässä ei sinällään pitäis olla mitään uutta.

5. En oo oikeesti hauska. Oikeesti oon vaan scomodo.

Haastan:

creamy
Mist^
Nyo
PreerianApina
avocaz


Ja tänään mennään Järvenpäähän. Mutsi joi eilen mun viinat ja nyt mulla ei oo enää. Mut se käy hakemassa mulle kaljaa. Ehkä.