IRC-Galleria

...ja sunnuntaiaamun häpeäPerjantai 10.02.2006 00:57

Vo löl taas kävi nakki. Olkoon viimonen kiertoviesti johon vastaan:

"Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. LINKITÄN haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

Kävi muutes aika sopivasti, just vaihoin yökkärit. Eli vaaleensiniset ihanat lököolopöksyt jotka on pehmeet ja aevan ihanat. Sitten harmaa toppi jonka oon joskus periny äipän vaatekaapista ja joka on kutistunut navan paljastavaksi malliksi. Alushousut on mustat ja sukkia ei ole.

Haastan sitten kun jaksan, yritän vielä päästä vääntämään hieman matikkaa tässä.


Oon pian 18 jee. Katotaan vaan niin löydän itteni synttäreiden aamuna lumihangesta makaamasta ja vanhukset vilkuttaa innoissaan että hyvää loppuelämää. Tai sit ne ei tee sitä koska mutsi tarvii bilekuskia.

Vihaan meiän bändin nimeä. Sovittiin että Maiskin ei tarvi antaa päättää mistään muusta jos se saa valita nimen. Reilua sinänsä, se on ainoo joka haluis että me soitetaan humppaa. Nimen perusteella meitä luullaan kyllä aivan taatusti humpattajiksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.