IRC-Galleria

Keele

Keele

so just tell me, tell me, tell me that it's you and me in love tonight

Project: blogTiistai 17.05.2011 20:34

Kesäloma alko eilen wuhuu! Ja olen muuten kauhea vanha mummeli, koska vaikka eilen join tosi vähän alkomahoolia, tänään on päänsärkyä. Nojoo, en rynnäkköjuonut 3 litraa vettä ennen kuin menin nukkumaan kuten yleensä teen keittoillan päätteeksi. Olisi näemmä pitänyt.

Asiaan: IRC-Galleriassa on näitä mahtavia achievementtejä (natsoja) ja esim. kirjoittelemalla säännöllisesti blogimerkintöjä voi saada kivasti pisteitä. Olen jo vähän aikaa ajatellut, että aloittaisin projektin, jossa lisään joka viikko uuden blogimerkinnän. Vaan mistäpä kirjoittaisin? Tässä ideoita, jotka on käyny mielessä
  • Kokeilisin listata kaikki mietelauseet, jotka olen ikinä keksinyt. Niitä on muuten aika paljon ja monet ovat pitäneet niitä aika hupaisina :D järki niistä on kyllä kaukana.
  • Kommentoisin CD-levyjä. Meikällä on tietenkin raudanlujaa taitoa musiikkiarvioijana (olinhan jo kerran bändikilpailussa tuomaristossa :D), mutta tää ois siltikin sikatylsä imo. Ellei sitten tyyliin lukijat (niitä varmaan onkin tosi paljon :D) toivoisi arvosteltavia levyjä.
  • Selailisin IRC-Galleriaa ja yrittäisin löytää uuden mielenkiintoisen kuvan tai videon ja kommentoisin sitä. IRC-Gallerian sijaan voisi tietty olla youtubekin, käytän sitäkin aika paljon nykyään.
  • Yrittäisin muistella menneitä ja kirjoitella jotain hauskoja tarinoita elämästäni. Vaikka aika nuori olenkin, aika paljon kaikkea on jo ehtinyt tapahtua. Tässä tietty on se ongelma, että kaikki ei ehkä tykkäis tulla mainituiksi vaikken mitään nimiä laittaisikaan.

Aika paskoja ideoita :D Hei heittäkää omia ideoitanne! Mielellään saisi randomitkin kommentoida! Blogilisäyksessä, jota kukaan ei lue, ei ole mitään järkeä :P kirjoittajalle paras palkintohan on se, että joku kommentoi kirjoitusta jotenkin. Olisi siis kaikista siisteintä tehdä jotain sellaista, jota joku jaksaisi kommentoidakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.