IRC-Galleria

Keroyu

Keroyu

Why is it that the bad ideas always sound the best?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010021611128872_uu.shtml

Eikös suomessa oo ihan vitusti terveyden hoitajii joilla ei oo työpaikaa, niin pitääkö siinä vielä joka fakin naisen osata se homma. Ja eikös melkein joka koulussa oo ensiapukurssi, jossa joka tapauksessa opitaan miten haava hoidetaan tai mitä tehään jos ei hengitä.

Eikun laitetaan vaan naiset suoraan painavien varusteiden kanssa sotaan ja ihmetellään, et minkä takii naisii kuolee mahdolliseen sotaan niin vitusti. Naiset on hentoja!
Yleensä ne naiset, jotka menee armeijaan, on vahvempia fyysisesti ja kykenee toimii jollain tapaa samalla tavalla, kun vahvat karstaat miehet. JOLLAIN TAPAA.

Sitkun naiset loppuu, niin mitäs vittuu miehet siinä sit tekee. No ihan sama se mulle on jos miehen pylly rupee siinä vaiheessa kiinnostaa. Pian pitää muuttaa lakia, että homot saa mennä naimisiin.

Tai tietty voi totaalikieltaytyjänaisen vankilaan laittaa ja tulos on aikalailla sama kun ylempänä. Ja mitäs sitten kun naiset saa lapsen yleensä mitä 19/22-28 vuotiaina. Minne ne nappulat ängetään? Sosiaaliturvapiiriin? Ei kun heitetään mukula kantoreppuun ja työhön vaan, antakaa naiselle ase ja etulinjaan vaan.

Äiti lapsellee "Ei mitään hatää äiti ottaa tosta rynnäkkökiväärin vaan ja menee vähän matkustelemaan saudi-arabiaan. Mitäs haluut matkamuistoksi, muslimin jalan vai pään. Jos oikeen huonosti käy, niin sieltä saattaa tulla vaan äitin jalka. Mut ei mitään hätää, äiti ja isä on samassa paikassa, kusista vaan sulle, lapsi raukka, jos sieltä tulee äitin jalka ja isän pää. . ."

MUT HEI!
Jos SDP haluu olla OIKEESTI tasa-arvoo puollustava puolue, niin laitetaan miehet kokee synnytyksen auvoisuus.

Tiedän ettei mies voi OIKEESTI synnyttää, sehän ois aika. . . mielenkiintoista, näin vähätellen. Mut me voitais näyttää niille miten ihanaa se on. Eiks je?

Revitään munat irti sillein et se kestää pari tuntii vähimmillään ja niillä on apuna vaan ilokaasuu. Kukaa haluu ekeana omistaa munansa tasa-arvolle? Ei ketään!?

SIINÄ OIS TASA-ARVOO!

HALLELUUJA JA AAMEN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.