IRC-Galleria

Keroyu

Keroyu

Why is it that the bad ideas always sound the best?

O_OTorstai 24.01.2008 17:35

http://www.youtube.com/watch?v=B8d9wirxj4o

Kaikki on niin omii ittejänsä...Aoin pyörähykset, Rukin intensiiviset katseet, Reitan nyökytykset samalla kun se soittaa bassoonsa, Urun 'hei YOU' katseet ja Kain penkillä pomppiminen ja ne sen ilmeet <3

Paitti kun katto Kaita niin katse...no niin katse XDDDDD

( OMGH Aoi soittaa kaksi kaulasta skittaa :OOOO )

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.01.2008 01:00

jos lähtisin nyt, jäisitkö kaipaamaan ?

kopioi omaan päiväkirjaasi niin huomaat että joku välittää, varmasti.

Uuret vuoret XDDDDMaanantai 31.12.2007 23:35

; _ ; Torstai 08.11.2007 16:24

Kun luet tätä pidä minuutin hiljaisuus jokelan ampumakohtauksessa menehtyneiden muistoksi. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi. Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden <3
Dir en greyn oneman keikka meni. Se oli kyl aivan sairaan magee. Jonossakaan ei ollut niin paha kun aattelin, eikä niin kylmä kun luulin. Pari tuttuu tapasin ja halasin niitä sit siellä. Sisälle päästyä ostin hupparin ja menin sit keikkasaliin just Essin ja Ninnan taakse. Ihan vahingossa se kyl tapahtu. Marika ja Joona oli siin mun lähettyvillä.

Sit alko keikka. Kaikki vaan pomppi kiju ja sekoili. Happi itse huoneessa oli kyllä huono, mutta se ei keikan menoo muuttanut. Kylhän siellä tuntu ettei happee saa ja mä luulin hukanneeni toisen piilarini, mut se oli varmaan vaan kyyneleet, jotka sumenti mun näkökenttää XDD. Die härnäs koko ajan eturiviläisii ja oli muutenkin heruttaja. Kyo virnisteli sitä omaa virnettään ja Shinya hakkas oikeen kunnolla rumpuja. Kaorua en kunnolla nähnyt, ehkä kaksi kertaa koko keikan aikana ; _ ; Mut Toshiyaa onneksi näin jonkun verran, herutti sekin heittämällä koko ajan niitä hiuksiaan. Keikan jälkeen menin ottaa vettä ja tärisin. Siinä vaiheessa olin vielä järjissäni. Join vettä monta mukillista. En ees tajunnut keikan aikana kuinka jano mulla oli. Siinä sitten nostelin jotain tyttöö penkille, kun se pyörtyili, ja etin kavereitani. Halailin siinä Ripaa ja itkin sen olkaa vasten, tuli kyllä halattua Annaakin ja Inkaa?(304_)
Joonan(Akai`panda) onneksi löysin nopeesti, mutta Marika(Hitogoroshi), Essi(Shokubeni) ja Ninna(-) oli hukassa.

Sit se alko.

Mua alko pyörryttää, joten menin makaamaan penkille. Tärisin ja itkin jo siinä vaiheessa pikkasen.
Ajattelin vaan et, no juon enemmän. Pääsin vesitiskille kun jalat lähti alta, siinä sitten istuin tiskin alla. Huno olo alko ja menin vessaan, jos olisin vaikka oksentanut, en onneksi kuitenkaan.
Ei mitään hajuu miten tulin vessaan johtavat portaat alas. Siinä on ensimmäinen musta aukko.
Kävelin sitten seinää pitkin salissa missä Dirulaiset oli äsken soittanut, valuin seinää pitkin alas heikotuksen vuoksi. Keräsin siinä jonkun verran voimiani ja menin takaisin Joonan luokse. Muita ei ollut vieläkään löydetty. siinä sitten sanoin Joonalle et ruvetaan lähtee ulos, et haluun happee. Joona yritti pitää mua pystyssä kun multa lähti koko ajan jalat alta. Joku Joonan tuttu autto pitämään mua pystyssä. Jotain tapahtu ja mä kaaduin löin pääni vesitiskin alle ja tarisin. siinä menini sit makaamaan taas penkille. Yritettiin taas mennä narikkajonoon et päästäis ulos mut multa lähti taas jalat alta. Siinä sit Joona nosti taas mut penkille, kun en ite kunnolla päässyt. Sit ilmestykin Essi. Se oli jo saanut kaikki tavaransa narikasta ja alotettiin taas vähän aikaa siinä makoiltuani päästä narikkajonoon. Menin siihen seisomaan kunnes taas lähti jalat alta ja kolkautin itseni liukuoviin, jolla oli suljettu keikkasali muusta tilasta. Siihen sit ilmesty Marikakin jok piti mun jalkoja ylhäällä kun makasin maassa. Joku järkkäri tuli kysyy et oonko vielä täällä maailmassa vai oonko pyöstynyt niin nyökkäsin vaan. En saanut ite otettua narikka tavaroitani joten joku kavereista otti. En yhtään muista et kuka. Sit jotkut raahas mut ulos et saisin happee. en yhtään ees muista et ketkä muistan vaan et ne puhu koko ajan et 'varokaa' ja 'pois tieltä'. Pääsin ulos niin lähti taas jalat. En muista siitä mitään, kuulin vaan et olin kolauttanut pääni aika kovaa maahan. Siitä ohi käveli joku tyyppi en tiiä oliko mies vai nainen mut se vaan kysy et pyörryttääkö mua vai oonkö kännissä. Joku jotain sille jutteli mut en saanut siitä mitään selvää. Siinä sitten join vettä jonka joku toi ja sitten sain narikkatavarani. nousin pikkasen ja joku pitelin mun päätä. Siinäö vaiheessa sekosin. Naureskelin ja itkin. Ei mitään hajuu et miksi mut niin vaan tapahtu. Mentiin sit kampille ja juna asemalle päin. Piti mennä hakee tavarat kampista. Mut mua ei otettu mukaan naureskelin ja sekoilin vaan. Jonnekkin mut laitettiin makaamaankin. Kaikki kanniskeli mua vuorotellen ja Essi käski mun rauhottuu kun naureskelin koko ajan. Taiusin saada siltä litsarinkin kun en meinännut pysyy tässä maailmassa. Sit mua talutettiin juna asemalle. Essi ja Ninna joutu siirtaää 'kotiin' menoa mun takia. Siinä kun käveltiin mäkee alas juna asemalle rupes tulee pikkasen järkee takas. Naureskelin siinä silti jollekkin kilpikonnoille, jotka oli niinkun sellasia petoniporsaita. Ja lueskelin erilaisia tekstejä jotka oli muka hauskoja. Mulle juotettiin mehuu et jos vaikka mulla olisi ollut liian matala veren sokeri ja niin varmaan olikin tai sit se oli jännityksen purkaus tai hapeen puutteen takii tullut toinen maailma. Juna asemalla olin melko tolpillani. silti ne piti huolen etten kaadu taas. Istun ulkona 10 raiteen kohalla ja kattelin ympärilleni. Essi ei pystynyt kattoo muhun kun sitä nauratti niin mun näkeminen. olin kuulemma ollut iihan sekona.

Puolissa kohissa mulla on sellaisia kivoja mustia aukkoja, josta ei oo mitään muistikuvaa.
Ei voi muutaku kiittää Joonaa, Marikaa, Essii ja Ninnaa. Kun ne jakso kanniskella mua. eikä jättänyt mua nukkumaan hesan keskustaan. Niinkun Essi uhkaili.

Muuten oli ihan mahti keikka paitsi loppuosa. Anteeksi tyypit. Mä korvaan tän kyl. <3

Toivottavasti en ollut niin kauhee ettette enää ikinä haluu mennä millekkään keikalle mun kaa ; _ ;

Kiitti kaikille, nähään toivottavasti pian ~<3

Kipeenä koulussa....kivaa....; _ ; Maanantai 29.10.2007 11:46