IRC-Galleria

Noniin... jälleen kerran mulla on näitä ennakkolippuja myynnissä. Eli ennakon hinta on 5€.

Muistakaa, otin tällä kertaa lippuja myyntiin joten kannattaa olla nopea koska nämä menee aina yhtä kuumille kiville jossain vaiheessa. Viime kerroilla on menny sillai että jengi ei oikeen oo tienny tuleeko vai eikö ja sit yhtäkkiä kaikki haluu ostaa ja lippuja on aivan liian vähän. Joten olkaa ajoissa yhteydessä muhun niin saatte varmasti liput.

Tässä sitten vähän tarkempaa tietoa bileistä:

Studio51 (Fredrikinkatu 51-53)
Pe 11.8.2006, 22-04, K-18

Esiintyjät:
Norlan (Kuuba)
Showgirls tanssiryhmä
Dj Andy

Liput:
Ovelta 7€
Ennakkoon 5€

Loppukesän rennoin Hawaii-look palkitaan!

Happy Hours 22-24
Olut, siideri, salmari 2.5€


Eli semmosta...

Pori Jazz 2006Tiistai 18.07.2006 16:09

Kanye, Sting ja kaikki muut ...

Mut joo ite en tänä vuonna pääse paikan päälle, mut uskon että siellä on kyllä kova meno :D

Eli tällä kertaa kysyn kuka EI oo menossa Jazzeihin ja jäämässä tänne edustamaan pk-seutua?

Pirates of the CarribeanKeskiviikko 12.07.2006 14:46

Ei kellään sattuis olemaan kotona kyseisen leffan ensimmäistä osaa ?

French ConnectionMaanantai 10.07.2006 13:35

Noniin, tän tyyppisiä bileitä ollaan taas odotettu. Mitä oon ollut yhteydessä ihmisiin, niin aika moni on menossa Studiolle perjantaina. Olis kiva lähtee sinne vähän aikasemmin vähän isomman porukan kanssa :) Ottaa parhaat mestat heti alusta ;) Mut joo, tässä perjantaita odotetaan. Ilmoittakaa mulle jos te ootte eksymässä sinne :D

Hauskaa viikkoa kaikille !

Rendezvous Party this summer Perjantai 07.07.2006 20:35

Jepp, eli noi mielipiteet jakautu niin jyrkästi Wäiskin puolelle joten se on nyt toteutuksen alla ... ollaan jo päästy paikan kanssa yhteisymmärrykseen ehdoista. Päivää arvotaan vielä.

Kun yritän saada sen yläkerran sieltä. Joittenkin mielestä se ei o yhtä siisti, mutta en voi ottaa riskiä että paikan päälle tulee tuplasti sallittu määrä. Joten yritän ottaa sen yläkerran !

Rendezvous Party this summerTorstai 06.07.2006 16:48

Eli jälleen tällanen pikakysely tänne näin, missä haluisitte että pidettäis näistä ?

Alkuillan tilaisuuksista en varmaankaan joutuisi veloittamaan mitään sisäänpääsymaksua (paitsi luultavasti se narikka). Koko illan tilaisuuksista taas 5-7€ (sis. narikan). Koko illan tilaisuuteen pystyisin järkkäämään taas esiintyjiä ja tällä kertaa ehkä vielä pari kilpailua siihen päälle. Odotan vastauksia muista paikoista ja kyselen kokoajan uusista paikoista. Lähiaikojen ideoina on ollut Amarillo,Ravintola Kaisaniemi,Club Privé. Paikkoja kenen kanssa nämä tilaisuudet eivät onnistu ovat ainakin Uniq ja Helsinki Club.

Valitkaa oma suosikki allaolevista.... ja tietysti sillä tutulla porukalla.

ClubOoppera - Alkuillan tilaisuus (20-23)
TheClub - Alkuillan tilaisuus (20-23)
Fever - Alkuillan tilaisuus (19-22)

Ravintolalaiva Wäiski - koko illan tilaisuus
Dubrovnik Lobby & Lounge - koko illan tilaisuus

Juhannus 2006 JälkipeliMaanantai 26.06.2006 21:04

Oli kyl niin hyvä juhannus että huh huh, kahen päivän bileet hienossa kämpässä mukavien ihmisten kanssa ! Kiitos siitä Ile. Tuli sitten leikittyy jalkapallon kanssa, otettua aurinkoa, pelattua bilistä, grillattua, saunottu, poreampeessa juotua drinkkejä... Aivan mieletön meno :D... Toi sai mut ikävöimään himabileitä kun niitä järkätään aivan liian vähän nykyään (kunnon porukalla) tai sit mua ei vaan kutsuta :D Sen huomaa kyllä hyvin että meni taas lujaa kaks päivää kun tossa on vähän joka puolella mustelmia ja haavoja joista otsassa pahin :P (ei kannata seistä oven takana kun toinen tulee vauhdilla sisään) Hehee ... joo mut enköhän mä oo kunnossa tossa loppuviikosta että pääse taas liikkumaan ihmisten ilmoille. Kiitos kans yhelle tosi kivalle tytölle :)


Mut kaikki ei voi mennä yhtä hyvin... eli joo puhun mun bileistä. Näyttää pahasti siltä että Rendezvous-Party on aika paskassa jamassa. Kaikkialle mihin oon yrittäny niin vastauksen saaminen kestää aivan liian kauan... ja yleensä niitä ei koskaan saakkaan :( Eli hätäisesti voisin kyllä järkätä alkuillan tapahtuman tuolla ClubOopperassa. Clubille odotin viimeks vähän yli kuukauden vastausta mikä ei koskaan tullu joten ilmotin sitten että en pysty enää järkkäämään alle kuukauden varotusajalla. Kun kaikkien pitää muistaa se että yli 200 hengen porukkaa ei saa oikeen liikkeelle viikon varotusajalla. Joten pistäkää ihmeessä mielipiteitä tästä tilanteesta ja kaikki vinkit on tervetulleita. Have fun ppl...

Hyvää juhannusta ! Torstai 22.06.2006 20:35

Nii just, pitäkää tosi hauskaa kaikkialla ja toivottavasti kenenkään matka ei päädy sairaalaan !! :D

Juhannus 2006 !Maanantai 12.06.2006 16:32

Mitäs jengi meinaa juhannuksena ? Tai missä ootte silloin :) ?

Hey !!Keskiviikko 07.06.2006 00:28

Auttakaa mua ... missä mä olin helatorstaina ?!?