IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Maanantai 30.01.2006 15:17

Huomenta päivää ... halusin vaan pyytää kaikilta anteeks että en ollu cläpeissä sitten sen kauemmin ... varsinkin Lauralta, kenen kaa mun piti siel olla ... se päivä meni loppujen lopuks aika huonosti ...

[Ei aihetta]Torstai 12.01.2006 05:48

Ei jumalauta jätkät (ja muijat :) ... Oikeesti, mun ilta nyt meni siinä ja siinä , oopperassa hävisin kaikki mun käteiset BJ-pöytään, mut sit mä voitin ne takas BaariKärpäsessä, ja tietysti jatkoin pelaamista :( mikä veti m ut sit loppujen lopuks miinuksen puolelle :/

Näin mä sentään kaks Paulaa Oopperassa ja Teemun, Kiitos siitä :D Ja sit vielä kaiken lisäks mä en koskaan löytäny mun "sinkku-paria" sieltä... mul on vielä rinnassa numero 94 :D Hahaa

Mut hyvää koulupäivää///työpäivää kaikille, varsinkin Emmalle :D Ollaan yhteydessä huomenna .. :D

<3 PAULA ON AIVAN IHANA <3 :DSunnuntai 08.01.2006 17:19

Näin tää asia vaan on :)

Vuodenvaihde 05-06Perjantai 30.12.2005 01:50

Eli nyt oon sitten päättänyt. Meen Vanhalle uutena vuotena :) Liput on jo kädessä joten sinne sitten lauantaina.

Joten kaikille ketkä en nää enää tänä vuonna niin oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta !!!

Uusvuos !Keskiviikko 28.12.2005 13:25

Kommentoikaa mulle teidän uudenvuoden suunnitelmat...

Sitten vielä ketkä haluaa ostaa niitä lippuja sinne ClubZeron bileisiin 6.1 Kaivohuoneella ?

OhhoiKeskiviikko 28.12.2005 11:11

Sitten eilen kun kokosin mun uutta hienoa konetta niin ruuvari lipsahti ja sehän johti siihen että se osu just väärin emolevyyn mikä sitten tarkoittaa taas sitä että pitää ostaa uus osa... eli se lipsahdus makso mulle makeat 150€ :( Kyllä harmittaa jonkun verran. Eihän siihen auta muu kuin bailaaminen.

Mut hei uus vuos on vielä ihan avoinna. Tosin Vanha näyttää aika todennäköiseltä ja sinne on sitten näköjään menossa jonkun verran tuttuja :) Joten jos jollain on parempia ehdotuksi niin kertokaa ihmeessä !

Hyvää keskiviikko aamua ja muistakaa että enää kaks yötä viikonloppuun ja kolme uuteen vuoteen :D !!

Perjantai taas ...Perjantai 16.12.2005 18:08

Noniin, nyt ollaan sit taas saatu yks viikko päätökseen. Tosin mullahan loppu viikko jo keskiviikkona ja kävin sitten juhlimassa keskiviikkona ja eilen :) Tänään meen kans ulos kavereitten kanssa ja huomennahan on sitten ne cläpit ... joten tuli taas tämmönen pienempi putki päälle.

Yritin jopa käydä jouluostoksilla tänään mutta en sitten löytäny mitään erikoisempaa joten sain vaan ostettua liput huomisiin bileisiin ja sitten nopeesti kotiin aloittelee iltaa.

Tuli viikolla mieleen että haluisin taas järkkää uudet bileet. Paikan oon jo valinnu mutta sitä en paljasta ennenkuin oon ollut yhteydessä ravintolapäällikön kanssa. Mitä luultavimmin ne tulee olemaan helmikuussa mutta se on vielä ihan avoin koko homma.

Joten hyvää viikonlopun alkua kaikille ja joulun odotusta :) Sehän on jo reilun viikon päästä !


-Rami
- Vanhemmat »