IRC-Galleria

Aku Ankka -päiväTorstai 14.12.2006 01:34

Eipä ole tännekään jaksanut paljoa kirjoitella.

Nyt on vähän veto poissa. Jos sitä koittaisi vaikka vääntää läksyjä ja mennä suihkun kautta nukkumaan. Aamullakin saa nukkua ruhtinaallisesti kahdeksaan. Pään voisi ehkä turruttaa oluella :)

Tänään saatiin penkkarikarkit, minulle tuli viisi kiloa. Ehdinkin jo hieman maistella niitä etukäteen. Posti toi minulle kirjan joka pitäisi lukea (ja oppia!) tässä kevään kuluessa. Haastava se ainakin on.

Argh! Telkusta tulee nyt myytinmurtajat, mikä tarkoittaa sitä että läksyjen tekemisestä ei tule mitään. Tällä viikolla on ollut hieman vetämätön olo. Auttaisikohan semmoinen kirkasvalolamppu heräämään aamuisin??

Kysymyksiä, kysymyksiä, kysymyksiä. Keksisipä niihin joskus oikean vastauksenkin.

No pitää nyt hehkuttaa sillä fysiikan kokeella mistä kerroin joskus ammoisina aikoina, tuli 9. Harmittavasti jäi vain yhden ainokaisen pisteen päähän kympistä ;<

Heh, nyt on menossa vihoviimeinen jakso tässä koulussa, ainakin toivottavasti. Rankka se on, paljon laskentaa yms. Jossain vaiheessa pääse ehkä jopa kirjoittelemaan jollekin saksalaiselle opiskelijalle jotain fysiikanjuttuja. Englanniksi toki, ei tuo saksa kuitenkaan niin hyvin taivu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.