IRC-Galleria

Heissuli vei!Tiistai 30.12.2008 03:05

Summataan vuoden tapahtumat ja mitä Mico on tuonut tullessaan.

Herra siis kotiutui Elokuussa. Ihana pieni pallero.
Maailman hellyyden kipein ja nösssöin poika.

Jospa kertoisin mitä tähän asti olemme kokeneet. Nyt nuori herra on jo 6kk vanha.(eli ei mikään sylivauva vaikka herra kovasti sinne yrittääkin kavuta) Micon ensimmäinen Joulu meni mainiosti ja micokin sai osansa herkuista. Lahjaksi tuli paljon possunkorvia, luita ja muita herkkuja. (kiitos "mummi" ja täti")

Meillä on takana se ihana pissi-kakka ruljanssi eli Mico on sisäsiisti. Muutimme 1.12 uuteen asuntoon Micon kanssa ja silloin herra heittäytyi kertaheitolla sisäsiistiksi (silloin tällöin tulevia yöpissoja emme ole laskeneet mukaan.) :)

Hampaat on vaihtuneet uusiin puhtaan valkoisiin ison pojan hampaisiin. Säästyttiin pahemmalta järsimiseltä ja tuhoamis vimmalta. (läppäri ja yöpöytä kärsi eniten.)

No takana on myös vähemmän mukavia ja kiusallisiakin asioita. Micolla on "tyttöystävä" nimeltä Birgitta. (Birgitta on pehmokoira) Birgitan kanssa mico leikkii "isojen poikien leikkejä." Kerran sitten leikit yltyivät aika vauhdikkaiksi ja Micolla jäi nimeltä mainitsematon ulos, eikä saanut enään takaisin. Huvittuneena soittelin eläinlääkärille. (Ensimmäinen koira kun on) Pelastin sitten mies eläinlääkärin päivän kun neuvoksi pamahti kylmä suihku. Tekii pahaa lääkärillä sekä "äipällä." Asia kuitenkin hoitui ja Mico oppi läksynsä. ;)

Vaivaa on myös kroonista. Micolla täyttyy anaalirauhaset nopeasti joten oireena on takapuolen nuoleminen ja pahanhajuinen hengitys. Niitä on tyhjennelty ja ajatuksena on joskus ehkä käydä nipsasemassa ne pois. (kuten myös muuten leikkauttaminen.)

No nyt tämän hetkinen tilanne on se että Micolla saattanee hyvin mahdollisesti olla virtsatietulehdus ja matoja. Poika on kovin levoton ja ei nuku oikein öisin/ myös päivisin. Laihtui myös. Kellertävää eritettä erittyy virtsaputken suunnalta. Myös pientä ihottumaa ja näppyä esintyy. Virtsaa tulee kyllä ja ulostetta tulee n. kerran/ pv ja silloinkin vain pieni ja lyhyt pitkula. Toine mahdolisuus on se että nappulat eivät imeydy kunnolla.

Mutta muuten "pikkuinen" voi hyvin! Soitto eläinlääkärille ja ajanvaraus pojalle korjaa asiat. Saadaan poika taas kuntoon. (vaikka tarmoa ja virtaa tuntuu riittävän vaikka kipeänä on.)

Harrastuksia ollaan mietitty ja yleisimmät temput ja tottelevaisuus on hanskassa. (ehkä joskus hanska hukassa.) Toko on kiikun kaakun ja Agility tuskin on meidän laji. Palvelus tai kaverikoira toiminta houkuttelee kovasti. Me kun olemme käyneet pienestä pitäen ilahduttamassa "äidin" töissä mummoja ja pappoja.

UUSIA KUVIA JA VIDEOTA TULOSSA PIAN! (Tiedän että tinzza-täti odottaa) ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.