IRC-Galleria

Voi elämä kun nolottaa ja naurattaa.Tiistai 03.03.2009 12:14

Muutama päivä sitten iltalenkillä Micon kanssa, kutsuin micoa jollain hassulla lempinimellä.
Siitä tuli mieleen että kuinka paljon niitä onkaan.
Niin minä vaan kovasti uhosin ja lupailin ennen että kun se MINUN koira kotiutuu niin mitään liipa-laapa nössö-sössö lempinimiä EI TULE.

No niitä on kuitenkin on kertynyt... ja paljon. Onneksi Mico ei ymmärrä puoliakaan ja että hänestä on kyse.

Raotetaan tätä noloa asiaa ja kerrotaan mitä niitä on kertynyt. Saa nauraa, minäkin teen niin. :D Suurin osa vain on lipsahtanut suusta ilman sen kummempaa tarkotusta.

- Tietenkin oikean nimen mukaan Martinelli. Siihen liittyvät Martsku, Manu, Manuppi, Nelli, MC Marpetski, Mansteri ja Makkara.

- Sitten kutsuma nimi Mico, siihen liittyvät Miksa, Mikuli, Miksu, Micodeemus, Miksanaattori, Minsteri, Miksukka ja Monsteri.

- Sitten vähemmän mukavia (koska saattaa olla aika imeliäkin): Kakkaperse, Tilitantti, Pierutyyny, Pierumasiina, Suklaasilmä, Muu-muu, Pööpi, Peipe, Hani, Muru, Vauva, Poika, Kulta, Komistus, Jöröjukka, Peto, Karvaperse, Sala-pehmo, Pesukone, Rotta, Siimahäntä, Jätemylly, Naapuri-kyylä, Mangusti, Kissa, Lintu, Pötkylä, Mötkylä, Möhkis, Nössyli, Nössö, Sireeni, Piippari, Nuolumaatti, Lepakko, Batboy, Pläski, Teinari, Murkku, Kapinallinen, Pusumaakari, Lämpöpatteri, Kuumakalle, Nappisilmä, Hienosto poika, Devil dog, Tassukas, Ladysman, Maukuja, Touho-perse, Kaasutin, Ympäristövaara, Nuuskutin, Hönis, Hönötin, Uutisten lukija(koska niin vakava välillä), Kierosilmä, Kinkkikoira ja Raksupoksupeppu.

Tästäkin ehkä puuttuu osa. Ei voi muistaa kaikkia. Tahdon korostaa kuitenkin että nämä nimet on keksitty ja kutsuttu HUUMORILLA. :D
Kiva kiusata pientä, vaikkei se ehkä tajuakkaan sitä.


Ninimerkki; "ai miten niin noloa?" xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.